Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2661  
Old 12-12-2018, 12:46 PM
3gunHell 3gunHell is online now
Active Plus

3gunHell's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,598
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zahar Julietbravo View Post
BT tu apa dia?
balance transfer
__________________
sedangkan lidah lagi tergigit dengan gigi. apatah lagi dalam perhubungan.
Reply With Quote
Likes Zahar Julietbravo liked this post
Paid Advertisement
  #2662  
Old 12-12-2018, 01:03 PM
Encik Sponge Encik Sponge is offline
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 193
Active Level
Default

Musim2 Online Shopping buat jualan nie memang mencanak naik bil...

11.11 la, 12.12 la... jgan xsempat cover sudah
Reply With Quote
  #2663  
Old 19-12-2018, 01:31 PM
toman88 toman88 is offline
Regular

toman88's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 951
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 20
Active Level
Default

salam saya nak tanya. haritu dekat klia ii ada diorang buat apply kad kredit. so aku try la apply.

Pastu, nak dijadikan cerita
application aku tu lulus. cumanya aku tak aktifkan kad tu pun. tapi still ada bill kena bayar ( dalam rm 50) macam tu.

kalau kita tak bayar, dia akan ganggu CTOS / CCRIS kita tak?
Reply With Quote
  #2664  
Old 04-01-2019, 09:20 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,416
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 44
Active Level
Default

baru try apply cc PB-Petron Visa Gold tngok la mcm mna lps ke tak..
Reply With Quote
  #2665  
Old 18-01-2019, 10:35 AM
nyioq nyioq is offline
Regular

nyioq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 597
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Assalam & salam sejahtera.
Ada yg boleh tolong rekemen dgn banker BSN x? nak apply CC BSN untuk balance transfer. Rate cantik.
Apply kat branch TTDI aritu x lepas plak. DSR agak burst pasal LASB & housing loan.

TQ
__________________
Code:
what goes around come around...
Eksklusif! Teres baru @ Bukit Rahman Putra
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump