Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-07-2017, 02:08 PM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,255
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 100
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
kecoh betol plus ni nk bg cek. mcm ribu2 je
itu la.. sepatutnya caj lebih kurang dalam rm43 ... tapi dia tolak rm86 .
dan procedure time tu tak boleh bagi cash.. kene cheque ambil masa lebih seminggu.
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-07-2017, 02:37 PM
Mata_Pena Mata_Pena is offline
Active Plus

Mata_Pena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,616
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 548
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
tu kalo yg perasan, kalo yg xperasan. naya kat org je.

senang2 je diorg buat duit.
dan ada jugak penah kene dalam RM20+ tapi malas nak pegi pejabat tng claim balik pun ada.
sistem kau org cap ayam telan duit org. pandai2 la audit dan pulang kan balik sebelum owner kad ni mati.
kalau tak menjawab la sendiri nanti
Reply With Quote
  #23  
Old 11-07-2017, 03:56 PM
hulk80 hulk80 is offline
Active Member

hulk80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,319
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Update:
Dah gi touchgo kat tol..minta cek ..kad ada lagi baki asal
Org tu cakap mungkin masalah sistem tapi masih tak dapat check rekod semalam.
Hari cuba pakai smart tag...alhamdullilah boleh. Terima kasih semua
__________________
---Giving Up Is Not An Option For A Successor---
Reply With Quote
  #24  
Old 12-07-2017, 09:53 AM
FariqX FariqX is offline
Regular

 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2010
Posts: 838
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

aku dulu guna TnG dari KL Sentral ke Kepong Sentral. Bila check balik dalam website dia cakap aku naik dari Padang Jawa. Rm10. Malas pulak nak google camner nak claim balik biarkan jer.
Reply With Quote
  #25  
Old 16-07-2017, 04:22 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,985
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Leceh juga ya bila berlaku sebegini. Kalau boleh pemandu kereta di Lembah Klang tu elakkan plaza tol, masih ada lagi laluan pemintas tol itu.
Sekarang ni 100% plaza tol hanya menerima pembayaran secara elektronik, dan ada sekitar 100 buah plaza tol di sekitar Lembah Klang tu.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #26  
Old 09-09-2017, 05:59 PM
jackgen2 jackgen2 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syahrul37 View Post
Pegi kat mana2 ofis TNG and claim balik amount yang kene tolak tuh. Saya penah kene sbb masalah yang sama. Card x detect tapi palang bukak. Dia akan tolak maksimum.

Nti dia refund balik.


scanner tu dia tak setting cun tu...
Reply With Quote
  #27  
Old 09-09-2017, 06:03 PM
jackgen2 jackgen2 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
tu kalo yg perasan, kalo yg xperasan. naya kat org je.

senang2 je diorg buat duit.


tu le pasal..senang aje dia org buat duit atas angin.


bagus nye jangan lalu kat scanner yg tak de kereta.
pasti kan ada 2 kereta depan kite.

kadang yang jadi tu...tkde kereta yg lalu situ. pastu kite lak yg pertama lalu kan...

biasanye laluan belah tengah sekali..
amik yg yg palin tepi kiri ok aje.
Reply With Quote
  #28  
Old 27-06-2018, 12:14 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,985
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Berita buruk buat pemilik transponder Smart Tag OBU 330 (aka Smart Tag putih lama). Touch 'n Go secara rasminya menamatkan sokongan terhadap transponder Smart Tag 330 mulai 1 Julai 2018. Selepas tarikh tersebut, tiada lagi sokongan baik pulih model ditawarkan kepada pengguna model tersebut.


__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #29  
Old 03-07-2018, 10:18 AM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Plus

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,038
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by a2zextra View Post
Berita buruk buat pemilik transponder Smart Tag OBU 330 (aka Smart Tag putih lama). Touch 'n Go secara rasminya menamatkan sokongan terhadap transponder Smart Tag 330 mulai 1 Julai 2018. Selepas tarikh tersebut, tiada lagi sokongan baik pulih model ditawarkan kepada pengguna model tersebut.


taktik jahat nak suruh org move on.

sama mcm Mircosoft, hapuskan semua sokongan pada window XP. nak suruh org move on.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump