Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-08-2018, 02:25 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,337
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
dah pergi bulan 3 tahun lepas. siapa yang suka nature ni tempat dia. den stay guesthouse 3 hari 2 malam kat sana.

Sampai airport je terus amik kereta sewa. Pulau Jeju ni luas macam Langkawi jugak lepas tu tempat2 menarik dia boleh tahan jauh jugak. Banyak company kereta sewa boleh pilih. paling bagus Lotte Car Rental sebab ada shuttle bas airport <-> tempat dorang.

Kalau pergi musim bunga (spring) boleh lah tengok bunga sakura dengan bunga canola yang terbentang luas kat Jeju tu.



Senarai tempat2 yang boleh lawat masa kat Jeju:-
- Cheonjeyeon Falls
- Cheonjiyeon Falls
- Manjanggul Cave
- Seongsan Ilchulbong Peak
- Yeomiji Botanic Garden
- Jeongbang Falls
- Jeju Folk Village Museum
- Seonimgyo Bridge
- Gimnyeong Maze Park
tmpt mkn cmna sn bro?
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-08-2018, 02:29 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 17,878
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 577
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
tmpt mkn cmna sn bro?
susah nak cari kedai makan halal bang. boleh je nak makan kedai yang offer makanan seafood je. kalau tak yakin boleh bawak makanan dari sini macam den buat. masak kat guesthouse siap2 dalam bekal.
Reply With Quote
Likes belam liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump