Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 14-01-2018, 05:34 PM
sopianothman sopianothman is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 895
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 02047haf View Post
Den pun baru lepas borak ngan sorang akak ni. Dia ada kedai makan tapi asyik tutup je. Baru ni kedai bukak den pun pergi makan kedai dia pastu tanya laa asal selalu tutup. Rupanya dia ada job lain sebagai tour leader.

Company dia pun offer 3k+ untuk ke turki termasuk tiket dan penginapan. Kebanyakannya offer 5k+
Boleh share details x boss
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 23-07-2018, 10:09 AM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Temporarily Banned for 1 Month

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 11,705
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 40
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Rm3k sgt murah.. Jika punya lagi bole on tu
__________________
[B][CENTER][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=10777643#post10777643"][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]All Model Satellite Box / CS / 1P.TV / 4.PK / DVB-T2 BOX / Combo Box Satellite & Terrestrial[/COLOR][/SIZE][/URL][/CENTER][/B]
Reply With Quote
  #63  
Old 22-10-2018, 09:41 AM
wheriz wheriz is offline
Active Plus

wheriz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,150
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 159
Active Level
My Mood:
Default

hidup lagi ke thread ni..
dah pegi ke belum?

saya pun berminat.
Reply With Quote
  #64  
Old 18-11-2018, 02:14 PM
pakciktua pakciktua is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 182
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Tompang Bump/ up thread boleh ?

saya teringin nak pegi Turkey / Istanbul ( kalau family / group travel)
/ atau Georgia / Tbilisi kalau yang grup bajet/adventur kawan kawan

ada tak pakar pakar rakan CG yang boleh share pengalaman /pekej untuk both options ni?

Oh ya ..saya planned nak travel ni dalam hujung February 2019 kut ( selepas cuti tahun baru china Malaysia)

Last edited by pakciktua; 18-11-2018 at 02:16 PM.. Reason: additional info
Reply With Quote
  #65  
Old 18-11-2018, 03:57 PM
Zahar Julietbravo Zahar Julietbravo is offline
Active Plus

Zahar Julietbravo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Location: Johor-Perlis
Posts: 2,811
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 186
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pakciktua View Post
Tompang Bump/ up thread boleh ?

saya teringin nak pegi Turkey / Istanbul ( kalau family / group travel)
/ atau Georgia / Tbilisi kalau yang grup bajet/adventur kawan kawan

ada tak pakar pakar rakan CG yang boleh share pengalaman /pekej untuk both options ni?

Oh ya ..saya planned nak travel ni dalam hujung February 2019 kut ( selepas cuti tahun baru china Malaysia)
Awai sungguh. kami plan p bulan Disember 2019
Reply With Quote
Likes pakciktua liked this post
  #66  
Old 18-11-2018, 04:43 PM
pakciktua pakciktua is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 182
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zahar Julietbravo View Post
Awai sungguh. kami plan p bulan Disember 2019
haha ok jugak ..cuma kalau disember 2019..saya tak tau lagi saya travel dari mana ..tapi ok jugak tu bang.. keep me in the loop ..manatau masih boleh join ( atau saya tunda ke disember 2019) pun lagik bagus ..so yang February saya travel ke Georgia bujang trang tang tang tang
Reply With Quote
  #67  
Old 18-11-2018, 04:50 PM
Zahar Julietbravo Zahar Julietbravo is offline
Active Plus

Zahar Julietbravo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Location: Johor-Perlis
Posts: 2,811
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 186
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pakciktua View Post
haha ok jugak ..cuma kalau disember 2019..saya tak tau lagi saya travel dari mana ..tapi ok jugak tu bang.. keep me in the loop ..manatau masih boleh join ( atau saya tunda ke disember 2019) pun lagik bagus ..so yang February saya travel ke Georgia bujang trang tang tang tang
Kami p backpackers sekeluarga dengan seorang toddler. Jom ler, tapi kali nk jalan dari Istanbul ke Trabzon.
Reply With Quote
  #68  
Old 18-11-2018, 05:22 PM
pakciktua pakciktua is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 182
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zahar Julietbravo View Post
Kami p backpackers sekeluarga dengan seorang toddler. Jom ler, tapi kali nk jalan dari Istanbul ke Trabzon.
perghhhh Istanbul - Trabzon 1050 Km tu bang

ok have fun bro.. rasanya saya prefer naik atas sikit..belah belah yang dekat Europe ( kalau jadik ler hehe) nanti boleh updet lagik hehe ..saya pun macam kene revise balik tarikh perjalanan.. feb ni mcm sempit..ok la tu December 2019 hehehe
Reply With Quote
  #69  
Old 18-11-2018, 07:04 PM
wheriz wheriz is offline
Active Plus

wheriz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,150
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 159
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pakciktua View Post
haha ok jugak ..cuma kalau disember 2019..saya tak tau lagi saya travel dari mana ..tapi ok jugak tu bang.. keep me in the loop ..manatau masih boleh join ( atau saya tunda ke disember 2019) pun lagik bagus ..so yang February saya travel ke Georgia bujang trang tang tang tang
sorang je ke tuan? atau group?
Reply With Quote
  #70  
Old 19-11-2018, 07:52 AM
Zahar Julietbravo Zahar Julietbravo is offline
Active Plus

Zahar Julietbravo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Location: Johor-Perlis
Posts: 2,811
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 186
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pakciktua View Post
perghhhh Istanbul - Trabzon 1050 Km tu bang

ok have fun bro.. rasanya saya prefer naik atas sikit..belah belah yang dekat Europe ( kalau jadik ler hehe) nanti boleh updet lagik hehe ..saya pun macam kene revise balik tarikh perjalanan.. feb ni mcm sempit..ok la tu December 2019 hehehe
Best kalau dapat naik atas sikit bro, cuma yang tak best euro mahai sangat. So we decide berada di wilayah lira je. Tix dah beli ke bro?

Lar SIA je nampak murah KUL- IST return.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump