Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Girls, Ladies Room

Girls, Ladies Room All general discussions focuses for ladies. Guys please STAY OUT. To join this section, apply HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 22-03-2010, 08:29 PM
tudung87 tudung87 is offline
Legendary Member

tudung87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Location: penang
Posts: 12,873
Thanks (Received): 69
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

kadang xleh salah laki jekkk..

kalo sebelah pihak bertepuk, xkan berbunyiiii...

kdg2 sesetengah gurl, dah tau laki tu dh berpunya pun nak masuk line..

kalo saya,, saya dh tau dia dh berpunya saya seboleh2 nya akan mengelakkan gosip dgn dia...
__________________
ALLAH knows best
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 22-03-2010, 11:24 PM
ZURA-SAN ZURA-SAN is offline
Legendary Member

ZURA-SAN's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Location: Miri - Bintulu - KL
Posts: 13,035
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tudung34 View Post
kadang xleh salah laki jekkk..

kalo sebelah pihak bertepuk, xkan berbunyiiii...

kdg2 sesetengah gurl, dah tau laki tu dh berpunya pun nak masuk line..

kalo saya,, saya dh tau dia dh berpunya saya seboleh2 nya akan mengelakkan gosip dgn dia...
tetapi kdg lumrah manusia yg suke bkwn...

biapon dorg taw laki 2 ade gf..

n just nk kwn je...

ttp d pikir perampas kn???
Reply With Quote
  #13  
Old 22-03-2010, 11:26 PM
ZURA-SAN ZURA-SAN is offline
Legendary Member

ZURA-SAN's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Location: Miri - Bintulu - KL
Posts: 13,035
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by carnationmyra View Post
sbb dorg pk bilangan pompuan sudah banyak...

so...dorg ada hak untuk buat pilihan yang terbaik....

mcm cipan!
betul!!!!..

kdg xsdar dri...xensem plak ade yg nk reject2 pmpuan..

nk yg howt sgla...

adessssssssss
Reply With Quote
  #14  
Old 23-03-2010, 12:07 AM
tudung87 tudung87 is offline
Legendary Member

tudung87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Location: penang
Posts: 12,873
Thanks (Received): 69
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miss zura View Post
betul!!!!..

kdg xsdar dri...xensem plak ade yg nk reject2 pmpuan..

nk yg howt sgla...

adessssssssss
heheheh... xyah tgk jauh2.... opssss....
__________________
ALLAH knows best
Reply With Quote
  #15  
Old 23-03-2010, 12:15 AM
ZURA-SAN ZURA-SAN is offline
Legendary Member

ZURA-SAN's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Location: Miri - Bintulu - KL
Posts: 13,035
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tudung34 View Post
heheheh... xyah tgk jauh2.... opssss....
mksud???

konpius...
Reply With Quote
  #16  
Old 27-06-2010, 02:19 PM
nurkamar nurkamar is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 458
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

selalu gak dengar orang2 tua pesan, terutama mak2 le

kalu nak 'berkawan' atau cari suami, biar dia yang beria nak ke kita, BUKAN kita yang nak kedia.biar dia yang BERIA approach kita, BUKAN kita yang terlampau tunjuk nak kedia. apa pun cam suami saya kata, senang nak dapat senang gak nak lepas. lelaki suka cabaran & dia anggap satu kepuasan kalu dapat & dia akan hargai sebaiknya.

so far, memang kebanyakan kes, dorg jumpa yang terberkenan ke mata, memang kene le. tak kene tinggal, curang dll.
__________________
nak belajar buat sendiri taufufah? klik http://www.rahsiataufufah.com/index.php?ref=nurkamar

~Cari rezeki tapi dengan mempermainkan HUKUM AGAMA dengan rezeki tu maka takkan berkat rezeki tu..~
Reply With Quote
  #17  
Old 28-06-2010, 11:24 AM
prinCeszz LaDy prinCeszz LaDy is offline
Super Active

prinCeszz LaDy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Location: osopp a.k.a princeszz lady
Posts: 7,396
Thanks (Received): 273
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tudung34 View Post
kadang xleh salah laki jekkk..

kalo sebelah pihak bertepuk, xkan berbunyiiii...

kdg2 sesetengah gurl, dah tau laki tu dh berpunya pun nak masuk line..

kalo saya,, saya dh tau dia dh berpunya saya seboleh2 nya akan mengelakkan gosip dgn dia...
sy setuju kate tudung34..kalo sblh pihak x bertepuk xkn berbunyi..
Reply With Quote
  #18  
Old 28-06-2010, 11:27 AM
prinCeszz LaDy prinCeszz LaDy is offline
Super Active

prinCeszz LaDy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Location: osopp a.k.a princeszz lady
Posts: 7,396
Thanks (Received): 273
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miss zura View Post
tetapi kdg lumrah manusia yg suke bkwn...

biapon dorg taw laki 2 ade gf..

n just nk kwn je...

ttp d pikir perampas kn???
yup betul zura,mane2 pmpn kew yg rpt cnthnyer dgn bf org,tetap pmpn tu yg sbg gf dier akn rs,bf dier drampas org..so,ape yg perlu,kena ade had nyer& seelok2 nyer djauhi..
Reply With Quote
  #19  
Old 28-06-2010, 02:31 PM
little_lily little_lily is offline
Legendary Member

little_lily's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Location: kembali ke sisi Allah..
Posts: 14,859
Thanks (Received): 102
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sbb org pmpn suker contact, sms, call, email, tweet, pm, FB tak renti2 walopun baru kenal..
senang ckp, si pmpn mengejar si laki, lebih dr si laki tu sendiri


lagi satu jgn ingatla kalo dah declare kuar dgn laki lain tu xder masalah dan xder hal
once dah ader yg punyer, baik la prektis jadi setia sampai kawen..
__________________
This really dwarfs the significance of your everyday problems. At least we still all have a chance to live. (Youtube comment, Tsunami - Caught On Camera - P7)
Reply With Quote
  #20  
Old 28-06-2010, 02:33 PM
little_lily little_lily is offline
Legendary Member

little_lily's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Location: kembali ke sisi Allah..
Posts: 14,859
Thanks (Received): 102
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miss zura View Post
tetapi kdg lumrah manusia yg suke bkwn...

biapon dorg taw laki 2 ade gf..

n just nk kwn je...


ttp d pikir perampas kn???
boleh tak jgn buat camnie
__________________
This really dwarfs the significance of your everyday problems. At least we still all have a chance to live. (Youtube comment, Tsunami - Caught On Camera - P7)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump