Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Programming, Web Development

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 20-08-2017, 06:52 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,529
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamCatcher View Post
jom.. start baru.. Domain pendek den da ada.. tgk maksud dia sama

Den site lain da takde, bule fokus n.. Jom buat team
Apa nama domain tu? Kalau bunyik nama domain cantik jual kat aku boleh x?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 20-08-2017, 04:26 PM
DreamCatcher DreamCatcher is online now
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 22,833
Thanks (Received): 408
Likes (Received): 328
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Apa nama domain tu? Kalau bunyik nama domain cantik jual kat aku boleh x?
domain lom bli. tp cantik gak la.. pakai .my mcm mudah ada 5 huruf, ni punb ada 5 huruf..
__________________

JUAL FANPAGE UMPAN PATIN. MINAT PM ME
Reply With Quote
  #153  
Old 13-11-2017, 05:49 PM
naufalmu02 naufalmu02 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Location: Jakarta
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nice for sharing...
Reply With Quote
  #154  
Old 13-11-2017, 06:07 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,351
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 456
Active Level
My Mood:
Default

nak buat ecommerce macam mudah tu tak susah.. tapi nak tarik traffic dan menten traffic tu yg susah...

banyak aku tengok website seakan2 mudah, ada yg tiru sbijik2 interface mudah, tapi berkubur...

yg masih hidup pun ada banyak, tapi macam takde sape nak pegi iklan kat situ.. iklan tak banyak, takde sape nak visit/view nanti
Reply With Quote
  #155  
Old 13-11-2017, 06:16 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,351
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 456
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by penguin_comel View Post
yg nie seakan2 mudah .. 100% bumiputra islam dan malaysia ..mudah tu company singapore


http://terpakai.my
website ni je nampak masih hidup... interface nampak tak ceria, tapi ok la...
Reply With Quote
  #156  
Old 13-11-2017, 06:53 PM
mr_compiler mr_compiler is offline
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 2,045
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 18
Active Level
Default

mudah.my ni simple je tapi mmg mudah la utk user cari brg apa yg nak.
sbb tu trafik dia terbaik..senang nak cari brg.tak melalut xtentu pasal.
Reply With Quote
  #157  
Old 23-05-2018, 11:03 PM
frankdun3 frankdun3 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 346
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mudah.my ni pakai apa yer? java? php?
__________________
~REPAIR & UPGRADE PC LAPTOP NETWORKING~

KHIDMAT NASEHAT BERKAITAN IT KOMPUTER WEB DATABASE
Reply With Quote
  #158  
Old 23-05-2018, 11:11 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,351
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 456
Active Level
My Mood:
Default

aku rasa kalo harini, bukan lagi pasal teknologi di belakang website mudah tu, sebab siapa2 pun boleh buat web skang ni, at least sub kat kompeni atau freelance, tapi popularity mudah tu sendiri yg buat orang pikir nak cari apa2 je terus ke website tu... sebab iklan banyak.. orang nak iklan pun akan ke mudah, sebab ramai yg visit web tu... dia dah bertapak sejak zaman internet pakai dial up lagi...

website lain kalo nak populer macam mudah gak, kena spend ratusan ribu utk iklan macam zalora dan lazada
Reply With Quote
  #159  
Old 26-05-2018, 11:04 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,769
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 297
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad07 View Post
aku rasa kalo harini, bukan lagi pasal teknologi di belakang website mudah tu, sebab siapa2 pun boleh buat web skang ni, at least sub kat kompeni atau freelance, tapi popularity mudah tu sendiri yg buat orang pikir nak cari apa2 je terus ke website tu... sebab iklan banyak.. orang nak iklan pun akan ke mudah, sebab ramai yg visit web tu... dia dah bertapak sejak zaman internet pakai dial up lagi...

website lain kalo nak populer macam mudah gak, kena spend ratusan ribu utk iklan macam zalora dan lazada
Bajet pengiklanan mudah untuk tembusi pasaran pada tahun pertama sahaja sudah RM1 juta.
Reply With Quote
  #160  
Old 08-11-2018, 05:29 PM
fazrien fazrien is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

susah ke nak buat website??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump