Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 14-01-2018, 04:07 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,190
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1389
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by erman View Post
google dah makin kaut untung
upload la lagi video gosip banyak2 kasi google tambah kaya heheehee

ada siapa2 dah subscribe?
video boleh save offline terus

https://www.youtube.com/red

kalau aku buat macam Google, macam Youtube, takde orang support..tu masalahnya..

orang sendiri pun tak support...


aku pernah buat satu website utk upload gambar dan sbgnya..

ramai la yg ckp,,, tak payah guna ni,, dah ada website tinypic..dah ada imgur.com ...dah ada website itu website ini...

adoi mcm2..

bila orang kafir untung, tau pulak cakap "jangan bagi google kaya, jgn bagi kafir kaya"..

tapi orang sendiri TAK NAK support..

adoiii pening betul dgn orang kita ni..

dulu ada orang Melayu buat Facebook Muslim,, tapi takde orang support jugak,,
skarang dah down kot facebook tu
__________________
"Dan janganlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dengan itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jangan kamu memanggil dengan panggilan yang buruk antara sesama kamu yang seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"

Last edited by syamsoulcc; 14-01-2018 at 04:09 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-01-2018, 04:26 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 14,106
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 177
Active Level
My Mood:
Default

mcm mn nak tgk video klu offline?
Reply With Quote
  #13  
Old 19-01-2018, 05:02 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 87
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

10 dollar baik ambil netflix
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #14  
Old 24-04-2018, 03:47 PM
batikmalaysia batikmalaysia is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Masa pergi USA banyak betul channel Youtube Malaysia yang tak boleh tengok sebab Youtube Red ni lah. Tapi bila kita nak langgan, tak dapat pulak sebab owner video tak activate Youtube Red. Anak aku nangis tak boleh tengok Didi & Friends kat US.. nasib dah siap2 bawa 4,5 bekal video yang dah download.
Reply With Quote
  #15  
Old 24-04-2018, 03:56 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,244
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 102
Active Level
Default

website illegal pon bersepah..nak download skang ni x perlu dah torrent..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #16  
Old 24-04-2018, 09:54 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,523
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 184
Active Level
My Mood:
Default

ramai penerbit dah nak lari dari youtube.
alternatif ade cuma masih kurang pendedahan dan kekuatan macam youtube.
antaranya d.tube.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #17  
Old 24-04-2018, 10:16 PM
t3rdtier t3rdtier is offline
Active Plus

t3rdtier's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,865
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 85
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
website illegal pon bersepah..nak download skang ni x perlu dah torrent..
tp torrent gakk terbaekkk... sng2 jer nk dload movie besaq2...
Reply With Quote
  #18  
Old 25-04-2018, 03:29 AM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,028
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by t3rdtier View Post
tp torrent gakk terbaekkk... sng2 jer nk dload movie besaq2...
tapi tuan, torrent sekarang ni mana dah nak download? semua pun tutup.
kalau ada pun kena guna vpn kan?
Reply With Quote
  #19  
Old 25-04-2018, 09:01 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,244
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 102
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by t3rdtier View Post
tp torrent gakk terbaekkk... sng2 jer nk dload movie besaq2...
torrent klu org off upload, mmg kita separuh jalan je laa..
tapi bab secure dari diganggu, torrent mmg terbaik..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #20  
Old 25-04-2018, 09:03 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 46,336
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1290
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

YouTube Red logo
New shows. New features. A new way to experience YouTube.
Malaysia Not yet available here
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump