Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-07-2016, 08:04 PM
surfer957 surfer957 is offline
Super Active

surfer957's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,944
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default Kick Ass Torrent Berkubur Selepas Pemilik Ditahan Pihak Berkuasa


Kick Ass Torrent ialah laman torrent terbesar di dunia dengan jutaan pelawat setiap hari. Ia menjadi sumber terbaik untuk memuat turun filem dan muzik secara haram. Laman ini gagal diakses hari ini setelah domain dirampas pihak berkuasa dan pemiliknya ditangkap. Artem Vaulin (30) seorang warga Ukraine ditangkap di Poland kerana dipercayai adalah pemilik Kick Ass Torrent.


Beliau akan diekstradisi ke Amerika Syarikat bagi menghadapi tuduhan melakukan konspirasi untuk melakukan pelanggaran jenayah hak cipta, konspirasi untuk melakukan pengubahan wang haram, dan dua tuduhan melanggar hak cipta jenayah.

Menarik sekali tangkapan dilakukan dengan bantuan pihak Apple. Butiran peribadi Artem diberikan oleh Apple kepada pihak berkuasa selepas mereka menyedari IP digunakan untuk transaksi iTunes berpadanan dengan IP yang digunakan untuk melog masuk ke akaun Facebook KAT. Kick Ass Torrent sudah berkubur tetapi seperti YIFY, pasti ada insan lain akan mengisikan kekosongan yang ditinggalkan.
__________________
VOTE PAKATAN HARAPAN. MALAYSIA NEEDS A CHANGE, MALAYSIA NEEDS YOUR VOTE!

11 tahun setia bersama CG
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-07-2016, 08:10 PM
wanmohd62299 wanmohd62299 is offline
Regular

wanmohd62299's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 185
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Patutler takleh masuk website kat.cr td. Br nak tgk kot2 dah ada conjuring 2 gambar baik punyer.
Reply With Quote
  #3  
Old 21-07-2016, 08:11 PM
sanz sanz is offline
Super Active

sanz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2008
Location: KL / Seremban
Posts: 5,909
Thanks (Received): 481
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

patot la takleh bukak... adoiii.... pirate bay pon takde....

Quote:
Kick Ass Torrent sudah berkubur tetapi seperti YIFY, pasti ada insan lain akan mengisikan kekosongan yang ditinggalkan.
thanks sebab bg tau site lain...
__________________
Di Malaysia terdapat pulau yang Top-10 dalam dunia... Betul ke???
Keselamatan keluarga dan rumah anda amatlah penting... CCTV Murah
Reply With Quote
  #4  
Old 21-07-2016, 08:11 PM
lost_soul2878 lost_soul2878 is offline
Super Active

lost_soul2878's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 8,746
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

demmmm... musnah harapan menunggu link star trek beyond, aku ingatkan company sebelah blok torrent
__________________
Anda Mencari Mesin Jahit?

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=559629

Last edited by lost_soul2878; 21-07-2016 at 08:14 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 21-07-2016, 08:12 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,483
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 140
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

haha patut le..den pon usha gak tadi.. skali sudah kene kebumi plak
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #6  
Old 21-07-2016, 08:19 PM
alpine_star alpine_star is online now
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,560
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 92
Active Level
My Mood:
Default

Rileks..kasik kongsi la script tuh...baru bley up balik..hehe..keras woi
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 21-07-2016, 08:24 PM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 15,989
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 7
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

sedang molek dengan kehadiran semula Megaupload
__________________
Quote:

Fesyen Permotoran Kegemaran Anda!
Hubungi facebook.com/SuperFlyCloth @ 012-343 2177

Thread DotA 2 The International 2017 | Beriklan di siggy ambe?
Reply With Quote
  #8  
Old 21-07-2016, 08:24 PM
ADI78 ADI78 is offline
Super Active

ADI78's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: celah gunung
Posts: 6,296
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

demmmmm....kantoi plak
__________________
JuruGambar Utara
Reply With Quote
  #9  
Old 21-07-2016, 08:29 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,355
Active Level
My Mood:
Default

isohunt ada lg
Reply With Quote
  #10  
Old 21-07-2016, 08:32 PM
nameless nameless is offline
Super Active

nameless's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,301
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

dem....
tmpt plg best nk torrent...
__________________
F.E.A.R : Forget Everything And Run or Face Everything And Rise...
Your choice...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump