Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 31-08-2010, 10:55 PM
car_they car_they is offline
Super Active

car_they's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: peneng~~~~kelate~~~~ganu~~~~usd~~~~eur~~~~gu~~~chf
Posts: 8,061
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yaho lembab sikit~~banyak iklan~~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 31-08-2010, 11:01 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,440
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 398
Active Level
My Mood:
Default

search engine jer kan??? lain2 yahoo masih idup lagi...
Reply With Quote
  #23  
Old 01-09-2010, 12:33 AM
dapatduit dapatduit is offline
Super Active

dapatduit's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2010
Location: johor
Posts: 6,203
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by car_they View Post
yaho lembab sikit~~banyak iklan~~
yup tol tuu..
__________________
click sufi-atau-Click syirik
-CLICK99santapanjiwa(Dia adalah Tuhan) Yang Mengetahui yang ghaib, maka Dia tidak memperlihatkan kepada seorangpun tentang yang ghaib itu kecuali kepada rasul yang diridhai-Nya, maka sesungguhnya Dia mengadakan penjaga-penjaga (malaikat) di muka dan di belakangnya. [Al Jin 26-27]
Reply With Quote
  #24  
Old 01-09-2010, 12:36 AM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,317
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

yahoo kena tuka jadi yihaa

baru yaribba.........
__________________
:)paid
Reply With Quote
  #25  
Old 01-09-2010, 12:38 AM
brames brames is offline
Newbie

brames's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

gosip ke nie?
__________________
Di Club-Asteria, kami terus berdedikasi melindungi reputasi dan jenama Club-Asteria untuk terus memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada ahli dan membantu mereka yang dalam kesusahan dan penderitaan diseluruh dunia. Matlamat utama. Membantu ahli mendapatkan pendapatan tambahan dan kehidupan yang lebih baik. Membantu sesiapa sahaja diseluruh dunia dimana mereka tidak dapat membantu diri sendiri.http://bit.ly/eoVRem
Reply With Quote
  #26  
Old 01-09-2010, 12:38 AM
brames brames is offline
Newbie

brames's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

idea bernas tuu..yippii
__________________
Di Club-Asteria, kami terus berdedikasi melindungi reputasi dan jenama Club-Asteria untuk terus memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada ahli dan membantu mereka yang dalam kesusahan dan penderitaan diseluruh dunia. Matlamat utama. Membantu ahli mendapatkan pendapatan tambahan dan kehidupan yang lebih baik. Membantu sesiapa sahaja diseluruh dunia dimana mereka tidak dapat membantu diri sendiri.http://bit.ly/eoVRem
Reply With Quote
  #27  
Old 01-09-2010, 12:40 AM
7crew 7crew is offline
Active Member

7crew's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2010
Location: 5 3' 44" N 102 20' 33" E
Posts: 2,291
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yahoo lembab cam siput pig
Reply With Quote
  #28  
Old 01-09-2010, 12:41 AM
mesir mesir is offline
Active Plus

mesir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Location: ..................................................
Posts: 3,939
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Bing takeover ke?
__________________
NO SIGNATURE

FB: Encik Mesir
Reply With Quote
  #29  
Old 01-09-2010, 12:46 AM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,973
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yahoooo hoo hoooooo...
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #30  
Old 01-09-2010, 12:46 AM
skindhead skindhead is offline
Regular

skindhead's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: skooldie,jb
Posts: 990
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yahoo eksen sangat ,,belum2 dah yahoo
cuba macam gogel kalau kita nak menyelami hinga kedasar mesti pakai
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump