Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-04-2014, 12:09 PM
mixthy_gurl mixthy_gurl is offline
Regular

mixthy_gurl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 347
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Hint or perasan...?

Ok.. So, this one guy ni (H) dari vendor.. dan akan dtg ke tempat keje aku bila ada brg perlu di-service or brg baru di-purchase..


first time jumpa, dia dtg dengan sorg kwn dia. kawan dia ada mention yg H ni single. then time buat2 keje, dia ckp.... "eh next week nk jln2 ikea laa... shopping org bujang.." "sy ni sabtu asyik jd mangsa kena keje.. tau la bujang.." "org single ni memang sensitif.."


second time jumpa,H dtg dulu before kwn dia yg aritu dtg. bila kwn dia dtg, kwn dia tnya "H ada tanya awk ke..? Awk da kawen ke? Npe dlm watsapp ada gmbr budak (DP watsapp aku = anak sedara)"
Pastu aku mmg slalu wechat dgn BFF aku.. and dia mmg slalu buat lawak *****.. Maka bila aku wechat ngan BFF ni, otomatik aku gelak2 and senyum2..

H: "pkwe org mana?"
Aku: "eh, mana ada"
H: tgk je nset aku
Aku: "kawan. pmpuan"


3rd time, "nk kawen bila? jgn lama2 sgt kalau dah ada"
this time dia buat keje after office hour.. dia ada jwb satu phone call ni.. mmg suspicious sket la.. suara lembut je.. "tgh drive ke? eh dia blh plak jwb phone smbil drive..?" mcm tu la lebih kurang.. and before dia hung up "take care"


4th time, "umur awk brapa ea? Plan nk kawen bila? Org Sekarang ni kenal 2-3 bulan da kawen.. best apa kenal lepas kawen.."


Setakat ni baru 4 kali la aku jumpa dia.. aku ada kwn yg kerja area berhampiran yg kena deal dgn H ni.. tp kwn aku ckp dia ni jenis tak byk ckp.. thats y la aku tertanya2.. is this hinting or aku yg perasan? and one more thing, dia ni pernah la jugak watsapp aku.. tp mmg genuinely pasal keje.. and dia balas mmg sepatah2.. mcm tak interested pulak..


so, apa pendapat korang..? kalau pandangan dari sisi lelaki lagi digalakkan..
__________________
"jgn jadi mcm ikan yg id0p dlm air, tp xpernah minum air"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-04-2014, 08:20 PM
strom strom is offline
Legendary Member

strom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Location: ~ wherever i may roam ~
Posts: 17,846
Thanks (Received): 4709
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Jgn marah tt..ni pandangan peribadi saya..

Reply With Quote
  #3  
Old 19-04-2014, 08:35 PM
Dewa19Kangen Dewa19Kangen is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Location: 1 masa nti mukin d sumatra barat indonesia
Posts: 8,902
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dia xmau kat ang..
__________________
[CENTER][COLOR="Blue"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=517113"]kisah pompuan celaka tarak guna punya[/URL]

[URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=622524"]kisah pompuan celaka tarak guna punya II[/URL][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #4  
Old 19-04-2014, 08:42 PM
MaryamBatrisya MaryamBatrisya is offline
Regular

MaryamBatrisya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 427
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kawanbaik saya ada yg sama ngn perangai mcm H tu. Gaya dia ckp ngn prmpuan soft gila, mcm nk ngorat, byk tanya, x sombong, caring, byk senyum tapi tu cuma sebahagian dr sifat dia.

Kami kalau kuar ramai2 bila time nak mengayat atau mintak diskaun mmg serah pd dia sahaja...hahahaha
Reply With Quote
  #5  
Old 19-04-2014, 09:05 PM
mixthy_gurl mixthy_gurl is offline
Regular

mixthy_gurl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 347
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by strom View Post
Jgn marah tt..ni pandangan peribadi saya..

....? explain sket..
__________________
"jgn jadi mcm ikan yg id0p dlm air, tp xpernah minum air"
Reply With Quote
  #6  
Old 19-04-2014, 10:50 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,770
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 301
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mixthy_gurl View Post
....? explain sket..
tak faham ke TT?

TT jadi Spare tyre...

H nak cuba-cuba je tu.
Reply With Quote
  #7  
Old 20-04-2014, 09:52 AM
strom strom is offline
Legendary Member

strom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Location: ~ wherever i may roam ~
Posts: 17,846
Thanks (Received): 4709
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mixthy_gurl View Post
....? explain sket..
Dari sipnosis 4 pertemuan di atas boleh rasanya disimpulkan H ada seseorang yg istimewa dan teknik tarik rambut tepung tidak berselerak dan teknik jinak2 merpati sesambil kenal lebih mesra adalah lebih untuk buat spare tyre..by the way tt bukan perasan and yes he is hitting you..beware..bcos the hitting will be routine..habit..hehe..have a nice day..
Reply With Quote
  #8  
Old 20-04-2014, 09:58 AM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,838
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 43
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

biase je nie, perbualan biase bg aku
Reply With Quote
  #9  
Old 22-04-2014, 03:03 PM
senyum senyum is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,677
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

rajinkanla tahan dari membayangkan adegan2 dgn H ye. sbb nak jumpe
hari2. hehehe. good luck tt! jgn tt yg tersyok kat dia sudah. dia nak
test tgk boleh masuk dlm koleksi gadis dia x. nnt dia tunjuk la niat
sbenar. nak geli2 ke, nak pegang2 ke. jaga diri naaaaaaaa
__________________
[B]
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=496294"][WTS]USED SEMI-Professional Nikon D300s Body + MB-D10 Ori Grip - [ *** RM1880 *** ][/URL]
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=503537"][WTS]Chocolate Bubble Rice - Cekedis RM5 sebalang MELEKIT[/URL][/b]
Reply With Quote
  #10  
Old 22-04-2014, 03:13 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,179
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

follow the flow je tt.. tgk rentak n game dia andai kata die berniat x baek.. prepare diri jgn mudah2 sgt tangkap cintan cintun n serah itu ini.. maruah kena jaga..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump