Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-02-2014, 03:29 PM
tilambujang tilambujang is offline
Regular

tilambujang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Location: Putrajaya
Posts: 670
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Pening baca gaya penulisan TT, mungkin tt teramat serabut sampai
gaya penulisan pun ikut serabut, tabahkan hati TT.anda muda lagi.
Banyak2 kan berdoa
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-02-2014, 03:35 PM
nazrirazra nazrirazra is offline
Legendary Member

nazrirazra's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2009
Posts: 11,909
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 96
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

TT. Buka buku baru, jalan jangan pusing belakang dah. TT Muka cun , kulit putih melepak... comei jer nampak, rasanya akan ada jodoh lagi (InsyaALLAH).

Benda yang lama dah pergi jangan dikenang,, kelak jiwa tak tenteram. nanti cari jodoh baru, check kiri kanan... cari yang baik dari sebelum ni. Jangan risau. Ada banyak.
__________________
Sembang Tak Mau Kencang!
Reply With Quote
  #13  
Old 26-02-2014, 03:40 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,961
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

comel apa tt
Reply With Quote
  #14  
Old 26-02-2014, 03:52 PM
strom strom is offline
Legendary Member

strom's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Location: ~ wherever i may roam ~
Posts: 17,846
Thanks (Received): 4709
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Fuhh..kalau freehair pandang dari tepi dah mcm artis liana samsudin tt ni..jomm lunch abg strom belanja..

Bagus laa bertudung..yg dah lepas biar bebas tt..mulakan hidup baru..jgn ikut jln lama nanti hujungnya hampir sama..set time..cukup masa kena ada titik noktah..nak tak nak hidup kena teruskan juga..buat masa ni jgn push sgt bab jodoh tu..risau tersalah step..rileks..cool..err kalau boleh jgn laa nampak murah sangat..yerr..buang laa kata2 kat siggy tu..
Reply With Quote
  #15  
Old 26-02-2014, 03:57 PM
nazrirazra nazrirazra is offline
Legendary Member

nazrirazra's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2009
Posts: 11,909
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 96
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Apasal aku rasa TT ni bukan seperti yang di gambar dan di ID wechat tuuu....

rasa cam orang lain saja nak jual citer nii.... ngan muka awek serta ID tuu.

cakap betoi2 TT. Ang jangan duk jual muka orang lain atau buat Fitnah atau nak burukkan orangg. tak baik arrr. Dosa ngan orang tu taw...
__________________
Sembang Tak Mau Kencang!
Reply With Quote
  #16  
Old 26-02-2014, 04:08 PM
8itis9 8itis9 is offline
Active Member

8itis9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Location: MY
Posts: 2,169
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ekceli stuju 101% dgn pendapat aulea tu.

1. jgn tempek gambar. kat cg ni banyak org yg cuba ambik kesempatan. kalau terjumpa jodoh kat cg, alhamdullilah. jodoh boleh datang ngan banyak cara.

2. stop cerita hal rumah tangga. yang belom kawen pun boleh gadoh smpai tak kawen. bnyk org ambik kesempatan nati (pusing cerita no 1)

3. bagi masa kat dri sndri. waktu bagi masa ni la kena let go, dan REDHA apa yang jadi. bila kita masih cerita/atau mengungkit cerita bekas suami, mak mertua dan sebagainya, nampak yg TT tak 'let go' lagi. kalau tak let go, macam mana nak mula hidup baru?

berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.
hati2 ngan orang sekeliling, yang mulanya nampak prihatin.

__________________
Tiada Insan Suci Yang Tidak Mempunyai Masa Silam, Tiada Insan Berdosa Yang Tidak Mempunyai Masa Depan
Reply With Quote
  #17  
Old 26-02-2014, 04:08 PM
in_butterfly in_butterfly is offline
Active Member

in_butterfly's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,545
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Baca separuh je.. tak sanggup nak hadapi penulisan macam ni..
peninggg
Reply With Quote
  #18  
Old 26-02-2014, 04:22 PM
malrockstar malrockstar is offline
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 8,347
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

pening aku bace...karangan budak darjah 4 lagi ok kot.
ape2 pun, lupekan la bekas suami tu.. cari lain je.
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
  #19  
Old 26-02-2014, 09:01 PM
Cameo Cameo is offline
Active Plus

Cameo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Location: RepubliK oF MancuniA
Posts: 3,051
Thanks (Received): 65
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LiyanaHazwani View Post
Siapa patut ku pilih, guys seyes bg cadangan ..ngah confius :

1) Bekas suami ;
- Walau pun dia selalu tak cover mulut, tapi dia baik tolong angkat barang......
Cuma yang aku amat terasa, dia hanya tanya pasal anak je, (tak tau nak sambung mcm ne tahan sebak- besela pempuan)
= Baki talak hanya tinggal 1 aje, so penah dua kali jatuh cerai.
.
Quote:
Originally Posted by LiyanaHazwani View Post
Yep family byk membantu saya,
Membantu kewangan saya dan menampung bayar study saya..
Family saya juga minta saya bahagia, tidak pernah minta hantaran tinggi,
Dan dulu kami tak pernah buat majlis kawen, hanya saya menumpang kenduri syukur abg saya.
Semua dah jelas.. Motor bikers silih berganti dan custom di hungryghost choppergare jumlah makan 6.7.8k.. Tapi kenduri kawen hanya lauk dan bacaan doa dua2 pihak keluarga berapa la sgt,
Ikutkan saya suka shopping value market murah. Selai baju rm7 je, tak pernah beli baju selai rm200 dari ZARA pon, dari beli mahal so beli murah bahagi 3org.. Saya , ex husband dan baby

Tapi apa nak citer.. Dah ending story maa.
Tara bole cantum maa..
Dia penah hina saya, hukum jatuh Lian , tak boleh kawen selama lamanya. (Baru tau lian ni lagi berat dari talak 3)
kalau dah li'an, camana boleh rujuk balik?????
__________________
choose your link:
EPL News** Man United Fixtures**Astro Guide**Injury List
Reply With Quote
  #20  
Old 26-02-2014, 09:03 PM
Cameo Cameo is offline
Active Plus

Cameo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Location: RepubliK oF MancuniA
Posts: 3,051
Thanks (Received): 65
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nazrirazra View Post
Apasal aku rasa TT ni bukan seperti yang di gambar dan di ID wechat tuuu....

rasa cam orang lain saja nak jual citer nii.... ngan muka awek serta ID tuu.

cakap betoi2 TT. Ang jangan duk jual muka orang lain atau buat Fitnah atau nak burukkan orangg. tak baik arrr. Dosa ngan orang tu taw...
macam orang yg sama guna id ST1M dulu... entahlah...
__________________
choose your link:
EPL News** Man United Fixtures**Astro Guide**Injury List
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump