Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 23-07-2013, 08:23 AM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 145,109
Active Level
My Mood:
Default

u nak tinggal die biar berbekas, jgn tinggal mcm tu je
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-07-2013, 08:27 AM
hermanez hermanez is offline
Regular

hermanez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 386
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

klau balik kat dia..ibarat baca buku yg sama,dah tau ending camna dah..pikirkan2 la ye dik
Reply With Quote
  #13  
Old 23-07-2013, 08:30 AM
rubber4 rubber4 is offline
Junior

rubber4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 75
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by teen_kids View Post
Hai semua. Just nak tanya pendapat je. Sya dgn bf dah setahun lebih hubungan. Nak dipendekkan cerita,dlu bf ni pernah curang dengan sy. But everyone deserved a second chance. So i did gave him a second chance. Tapi sekarang ni, dia ada kantoi lagi dengan sy. Sy nak putus. Okay putus dah sekarang. Tapi dia mcam taknak lepaskan sy. Sy pon susah nk stop contact dengan dia. Tapi patut ke orang macamtu diberi peluang berkali kali? sy rasa jawapan mesti tak kan. Tapi nak sokongan moral dari anda semua. Thanks ye.
ni bf yg muda setahun aritu ker? o.0
Reply With Quote
  #14  
Old 23-07-2013, 08:38 AM
eriq eriq is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,042
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

ada fb x.....???
Reply With Quote
  #15  
Old 23-07-2013, 08:49 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

everyone deserves a third chance, or fourth, or fifth, or sixth, or seventh, or eighth, etc..
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #16  
Old 23-07-2013, 08:50 AM
Metamorfosis Metamorfosis is offline
Active Plus

Metamorfosis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,724
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 70
Active Level
Default

Mengikut dari analisis yg sy buat tt dan boyfriend tt masih muda, dan boyfriend tt tidak serius dan bercadang untuk ending yang baik dengan tt hanya sekadar utk berseronok.Oleh tt pikirkanlah jika nk bercinta sekadar suka-suka 'go a head' terima kembali,kalau nak berkahwin better carilah yang lain yang betul2 nak kawen.
Reply With Quote
  #17  
Old 23-07-2013, 08:52 AM
wanchaidek wanchaidek is offline
Active Plus

wanchaidek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,409
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

tt ni couple jauh2 ke dgn dia?

bg aku, setiap manusia patut diberi 3 kali peluang klu betul kali 3 pon wat hal kasi bai jela
__________________
There is nothing permanent except change ~Heraclitus~
Reply With Quote
  #18  
Old 23-07-2013, 09:00 AM
Hugh Jackman Hugh Jackman is offline
Regular

Hugh Jackman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Location: Sydney, New South Wales, Australia
Posts: 348
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apam baek tak?

kalau apam baek, cari lain la...

tgh market.
Reply With Quote
  #19  
Old 23-07-2013, 09:06 AM
meow_kiut meow_kiut is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 673
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

wat solat istiharah jeee....
segala ujian dan dugaan tu dtgnya dr Allah..
dan Allah jg la tempat penyelesaiannya..
semoga Allah beri petunjuk...
apa yg berlaku ada hikmahnya...
sabar dan tabah ye tt..
Reply With Quote
  #20  
Old 23-07-2013, 09:07 AM
Mizz Adilla Mizz Adilla is offline
Active Plus

Mizz Adilla's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2011
Location: In YoUr DreAm...
Posts: 4,373
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

lupakan je.
nanti dah terkawen nak cerai dah payah..
__________________
KAU LAH CINTA HATI IBU SELAMA NYA, DANIAL ASYRAFF
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump