Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 02-06-2014, 07:55 PM
periamuda periamuda is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 5,908
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nakbisjut? View Post
kalau dah memang pendiam tak perlu jadi orang lain. sama sahaja seperti menyuruh orang yang banyak bercakap supaya diam. tentu dia tak suka. jadilah diri anda.
Betul3x jadi diri sendiri..nak bagi idea tak semestinya kena cakap..tak boleh cakap buat proposal bagi kat bos suruh dia tgk ok ke tak..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 02-06-2014, 09:04 PM
nabil916 nabil916 is offline
Regular

nabil916's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Location: Malaysia
Posts: 753
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

samala cm ak..
kalo ikut stail ak, ak men gym untuk naikkn konfiden level..
ade kajian tulis, bdn ketak sbb men gym boleh naikkn konfiden level..
tapi bila badan ko dah ketak, jgn gi hempuk org pulak

lagi satu mungkin ko kena lebih bersosial..
bykkn jumpa dn brcakap dgn org lebih2 lagi orang yg ko x kenal,
so secara x sedarnye konfiden ko akan naik
Reply With Quote
  #43  
Old 05-06-2014, 12:22 PM
Hazu Creative Hazu Creative is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 618
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nakbisjut? View Post
kalau dah memang pendiam tak perlu jadi orang lain. sama sahaja seperti menyuruh orang yang banyak bercakap supaya diam. tentu dia tak suka. jadilah diri anda.
nasihat supaya jadi diri sendiri walhal diri sendiri tu memang teruk amat saya x setuju.

Perlu kita tahu, kita boleh ubah SEMUANYA pada diri kita.

Taraf kehidupan, kewangan, kesihatan, penampilan, persekitaran, perhubungan, malah tabiat(habit), perwatakan dan kebiasaanya juga kita boleh ubah.

Semuanya boleh diubah bergantung pada KEINGINAN kita macam mana kita nak jadi.

Bila pakar motivasi bagi nasihat, mereka xkan sesekali bagi nasihat jadilah diri sendiri kepada orang yang nak berubah.

Tapi mereka akan bagitau dengan keinginan dan tindakan yang betul semuanya boleh dicapai.

...

TT elok belajar topik2 pembangunan kendiri. Antara perkara yang tt mungkin akan jumpa adalah kuasa visualisasi, mind programming, NLP, dan cara2 mencapai apa sahaja keinginan dan cabaran dalam hidup.
Reply With Quote
  #44  
Old 06-06-2014, 10:55 AM
jzie85 jzie85 is offline
Active Member

jzie85's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,826
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada cara cmana nk buat tp perlukn training. Saya rekemen start dgn org yg kita kenal cnth ngn family dlam memberikan idea or pndapat. daripda situ kita boleh cuba dengan org len plak. step by step insyaAllah:

1. bnykkan bg pndpt kat org yg kita kenal dlu

2. cub libatkn dr dlm perbincangan

3. doa kuatkan hati untuk bg pndapat

4. tanam dlm hati : berani kerana benar. klo salah pon xpe.
__________________
ORIGINAL SLIM STYLISH POWERBANK 20000mAh - FREE DELIVERY

KOLEKSI JUBAH MUSLIMAH DI DEYUZ GALLERY


Call / Whatsapp / FB Messenger : 017-3720461 [Jzie Himura]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump