Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-05-2013, 06:04 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 145,011
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DUKUN SANTAU View Post
bagi nama bro sekali dengan nama ibu dan email sekali dengan gambar kat email aku [email protected]
elok2 budak tu pendiam terus keras kaku kang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-05-2013, 06:05 PM
hazirah hazirah is offline
Super Active

hazirah's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2009
Location: bulan
Posts: 6,907
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DUKUN SANTAU View Post
bagi nama bro sekali dengan nama ibu dan email sekali dengan gambar kat email aku [email protected]
wei org tu mntak pendapat nak improve diri la ko nak anta santau kt die plakk ape halll ekekekekekekeke
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 17-05-2013, 06:05 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 145,011
Active Level
My Mood:
Default

ala tt..dorang tu cakap je lebat..tp kerja haprak..mcm bos tau mengarah je
Reply With Quote
  #14  
Old 17-05-2013, 06:12 PM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,516
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 59
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bukubuku View Post
Ko tak rasa nk improve diri ke? Takkan nk tggu kaya dulu..
Den kekadang sedih dgn keadaan diri den skarg



Meniaga dh.. Tp online jela. Tak membantu sgt sbb komunikasi bukn depan2
dh cuba mcm2 gagal nk buat mcmana bro.

pendek kata sme benda yg nk downkan aku jer terjadi.

sme benda disuka xdpt..
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS
Reply With Quote
  #15  
Old 17-05-2013, 06:18 PM
DUKUN SANTAU DUKUN SANTAU is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
elok2 budak tu pendiam terus keras kaku kang
bro macam tau2 je
Reply With Quote
  #16  
Old 17-05-2013, 06:24 PM
saxxon saxxon is offline
Active Plus

saxxon's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,971
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 40
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hazirah View Post
wei org tu mntak pendapat nak improve diri la ko nak anta santau kt die plakk ape halll ekekekekekekeke
tu le ... risau aku dengan dukusantau tu... aku nk komen kat thread dia pun tak berani
Reply With Quote
  #17  
Old 17-05-2013, 06:25 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
sbb tt pny id bukubuku
maka bacalah buku personal confodence/leadership/public speaking
Membaca tak sama dgn praktikal bro, byk biji gak buku communictn skill den baca tp bila tang nk praktik kelaut gak semua tu.. Heheeh

Quote:
Originally Posted by DUKUN SANTAU View Post
bagi nama bro sekali dengan nama ibu dan email sekali dengan gambar kat email aku [email protected]
Ang nk buat ape ng maklumat tu sume? Untuk tujuan baik den akn kasi
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
  #18  
Old 17-05-2013, 06:28 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
dh cuba mcm2 gagal nk buat mcmana bro.

pendek kata sme benda yg nk downkan aku jer terjadi.

sme benda disuka xdpt..
Contoh cubaan yg ang dh buat ape bro? Kot2 la cara tu kena den plak
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
  #19  
Old 17-05-2013, 06:29 PM
DUKUN SANTAU DUKUN SANTAU is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bukubuku View Post
Membaca tak sama dgn praktikal bro, byk biji gak buku communictn skill den baca tp bila tang nk praktik kelaut gak semua tu.. Heheeh



Ang nk buat ape ng maklumat tu sume? Untuk tujuan baik den akn kasi
tujuan tak berapa elok sangat tapi hasil mantop
Reply With Quote
  #20  
Old 17-05-2013, 06:34 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DUKUN SANTAU View Post
tujuan tak berapa elok sangat tapi hasil mantop
Cer kasi details lebih skit bro
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump