Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-05-2013, 05:49 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 9
Active Level
Default Nak cakap tp tak keluar..aku bukan pendiam

Kat sini den nk utarakan masalh den yg sekian lama dialami..
Masalah komunikasi tentunya..

den sebenarnya ada problem komunikasi dgn dgn org2 atasan dan org2 lagi hebat dr den.. Bila berdepan dgn diorang ni automatik perasaan rendah diri menebal dalam diri. Den jd kurang bercakap dan selalunye senyap je dalam perbualan dgn diorang.. Kadang2 bila mereka tanya pendapat or komen den dlm satu2 situasi susah sgt den nk keluarkan idea tu padahal dalam kepala otak dh tersedia macam2..sebab tu kadang2 tu den kena perli sbb kurang bagi buah fikiran la..

Ada ke yg pernah alami situasi mcm den? Ape korang buat untuk atasi masalah tu..den nk sangat improve diri den
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-05-2013, 05:51 PM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,398
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

sebijik mcm aku...
kalo aku kaya br rasa konpiden
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS
Reply With Quote
  #3  
Old 17-05-2013, 05:52 PM
kopiais kopiais is offline
Active Member

kopiais's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 2,009
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 2
Active Level
Default

g berniaga bro..
Reply With Quote
  #4  
Old 17-05-2013, 05:57 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

erm ntah rasanya mmg camtu
tapi lama kelamaan ok jgk akhirnya
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #5  
Old 17-05-2013, 05:58 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
sebijik mcm aku...
kalo aku kaya br rasa konpiden
Ko tak rasa nk improve diri ke? Takkan nk tggu kaya dulu..
Den kekadang sedih dgn keadaan diri den skarg

Quote:
Originally Posted by kopiais View Post
g berniaga bro..
Meniaga dh.. Tp online jela. Tak membantu sgt sbb komunikasi bukn depan2
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
  #6  
Old 17-05-2013, 05:58 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

erm ntah rasanya mmg camtu
tapi lama kelamaan ok jgk akhirnya
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #7  
Old 17-05-2013, 05:59 PM
DUKUN SANTAU DUKUN SANTAU is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

http://www.keek.com/emaZulkifli/keeks/IuVHbab#OJWHbab
Reply With Quote
  #8  
Old 17-05-2013, 05:59 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bukubuku View Post
Ko tak rasa nk improve diri ke? Takkan nk tggu kaya dulu..
Den kekadang sedih dgn keadaan diri den skarg



Meniaga dh.. Tp online jela. Tak membantu sgt sbb komunikasi bukn depan2
sbb tt pny id bukubuku
maka bacalah buku personal confodence/leadership/public speaking
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #9  
Old 17-05-2013, 06:02 PM
DUKUN SANTAU DUKUN SANTAU is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 283
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bukubuku View Post
Kat sini den nk utarakan masalh den yg sekian lama dialami..
Masalah komunikasi tentunya..

den sebenarnya ada problem komunikasi dgn dgn org2 atasan dan org2 lagi hebat dr den.. Bila berdepan dgn diorang ni automatik perasaan rendah diri menebal dalam diri. Den jd kurang bercakap dan selalunye senyap je dalam perbualan dgn diorang.. Kadang2 bila mereka tanya pendapat or komen den dlm satu2 situasi susah sgt den nk keluarkan idea tu padahal dalam kepala otak dh tersedia macam2..sebab tu kadang2 tu den kena perli sbb kurang bagi buah fikiran la..

Ada ke yg pernah alami situasi mcm den? Ape korang buat untuk atasi masalah tu..den nk sangat improve diri den
bagi nama bro sekali dengan nama ibu dan email sekali dengan gambar kat email aku [email protected]
Reply With Quote
  #10  
Old 17-05-2013, 06:02 PM
fireuz fireuz is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,510
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Inferiority Complex!

Hang kena break social wall..
Hang kena try jadi ajen insurance kat mall utk sebulan.. target sales RM5k premium pun da ckup.. g la try...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump