Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2013, 06:09 PM
matramlee matramlee is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,198
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA

Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA yg pernah mnjadi seorg yg spesel dlm hidup (ex-gf)....

cmna nk hilangkn derita bila teringat & rindu kt dia
__________________
[CENTER][SIZE="3"][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=586014"]Panggilan PERCUMA! dengan RM8 sebulan POSTPAID[/URL][/b][/SIZE]

[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=577675"][SIZE="3"]Buat Website SIMPLE dengan DATABASE RM190[/SIZE][/URL][/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"][URL="http://adf.ly/1In5JJ"][SIZE="3"]Cerita-Cerita Seram ~~ Baca Sambil Diperhatikan[/SIZE][/URL][/COLOR][/B]
[/CENTER]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-02-2013, 06:12 PM
sarah ali khan sarah ali khan is offline
Active Plus

sarah ali khan's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,424
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Wow parah ni.

Terjun bangunan. Konfem lupa trus.

__________________
WOW, ROYAL SLIM LISHUO MAGIC MENGURANGKAN BERAT BADAN SAYA! ASK ME HOW SMS/WHATSAPP 0146434770
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2013, 06:14 PM
sarah ali khan sarah ali khan is offline
Active Plus

sarah ali khan's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,424
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Ok serius ni.

Only time will heal u. Xde cr lain dah.
__________________
WOW, ROYAL SLIM LISHUO MAGIC MENGURANGKAN BERAT BADAN SAYA! ASK ME HOW SMS/WHATSAPP 0146434770
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2013, 06:15 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 140,978
Active Level
My Mood:
Default

ceritala ape masalah cinta tu haha

marah btol td
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2013, 06:15 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 7,039
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

dptkan wanita yg lain bro..zassss..
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2013, 06:15 PM
satriahitam satriahitam is offline
Active Plus

satriahitam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,476
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 36
Active Level
Default

senang jer... makan semut banyak-banyak... org kata klau makan semut sekor leh jadi pelupa 44 hari... cuba makan banyak2.. konfirm lupa terus....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2013, 06:16 PM
cyberalam cyberalam is offline
Active Member

cyberalam's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,049
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Active Level
Default

ingat menda buruk psl dia.. perbuatan dia yg menyakitkan hati..
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2013, 06:16 PM
fadziledel fadziledel is offline
Active Member

fadziledel's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2012
Posts: 1,762
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cari awek lain la...tu yg paling berkesan...
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2013, 06:18 PM
highway highway is offline
Active Plus

highway's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 4,414
Thanks (Received): 291
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Cara melupakan bekas kekasih dengan segera!
Oleh : Razzi Rahman

[email protected]

Salam untuk semua...nampak gaya, Biar Bro ajelah yang mulakan dulu, kategori ini. Mungkin ada yang segan-segan lagi tu ya hehe Forum kita ni members dah ramai dah, tapi mungkin mereka suka membaca aje kut atau browzing atau mungkin masih tak ada idea untuk meninggalkan komen or post. It's okay...no prob, bro sporting punya.
Untuk tip pertama ni, mungkin ramai pernah baca apa yang bro pernah tulis ni, NAMUN, tidak pernah perbincangkan. Jadi inilah peluang anda untuk membincangkannya. Jadi...
"Bagaimanakah caranya untuk cepat-cepat melupakan dia yang curang dengan kita? Bagaimanakah cara-caranya untuk buang bekas kekasih dari hati kita???"

Pengalaman yang anda lalui bertahun-tahun, berkasih, bercinta...sebenarnya tidak mungkin dapat kita lupakan. Susah beb!!...Namun, apa yang kita boleh lakukan ialah membuatkan pengalaman itu sudah tidak bermakna lagi. Memang susah!, tetapi boleh dilakukan! Cuma, masalahnya...sesetengah dari kita tidak mahu berubah. Nak juga yang duk menipu kat kita, nak juga pada yang buat kita sakit hati. Duk ingat juga kat yang buat kita terseksa jiwa. Bro faham, dah sayang...tapi kan dia dah tinggalkan kita, kan dia dah happy dengan kekasih barunya. Jadi biarlah dia...Apa kata anda berubah hari ini dan bertindak sekarang juga!!

"Membuka hati anda pada yang lain adalah satu cara berkesan untuk melupakan bekas kekasih. Apabila anda asyik dengan yang satu, pemandangan anda agak tersekat. Bukalah hati dan mata anda pada yang baru, nescaya anda akan cepat melupakan yang lama."

YES THAT'S RIGHT! Cari dan kenal dengan teman baru, sahabat yang baru sekarang dan luangkan sepenuh masa bersama teman baru anda. Insyaallah, pengalaman bersama bekas kekasih anda, akan tidak bermakna lagi, dengan itu lama kelamaan, mengingati bekas kekasih seperti sudah tiada di dalam fikiran anda lagi. INGAT!...Selagi anda masih single dan tiada orang lain untuk anda fikirkan walau seseorang yang anda minat...selagi itulah anda akan terus hidup di masa lalu, mengenang segala kenangan manis bersamanya yang sebenarnya sudah tidak bererti buatnya, walau begitu bermakna bagi anda. Kan itu begitu menyedihkan...

**Berubah hari ini beb! Listen to your Brother Love...
Reply With Quote
  #10  
Old 05-02-2013, 06:18 PM
tyco tyco is offline
Active Plus

tyco's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,920
Thanks (Received): 1455
Likes (Received): 149
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matramlee View Post
Cmna ek cara nk lupakan seorang WANITA yg pernah mnjadi seorg yg spesel dlm hidup (ex-gf)....

cmna nk hilangkn derita bila teringat & rindu kt dia
cuba banyak banyak ingat tuhan ..tu yg sewajar nya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump