Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-07-2012, 11:33 AM
izjat izjat is offline
Active Plus

izjat's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 4,336
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

ok gak nie, cuma tak beberapa nak trust. mungkin sebab masih baru dalam CG nie (sedangkan yang da lama dalam cg nie pun kantoi nak bayar balik)

elok boleh jumpa face 2 face dan collect beberapa information.
__________________
-----------------------------------------------
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 03-07-2012, 11:34 AM
Dairy Dairy is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT ni kat mana..mesti ramai yg berminat..cuma perlukan penjelasan yg lebih ckit..
Reply With Quote
  #13  
Old 03-07-2012, 11:39 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,458
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 14
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samba75 View Post
tahniah tt
tapi untungnya 50% dlm 30hari dah kira banyak dan tinggi...
boleh jumpa f2f tak tt
ana ni minat ni..
Salam.

Boleh la. Ada la untung sedikit. Lagipun pasaran LED lighting diMalaysia belum matang lagi dan luas. Saya tak boleh la elaborate apa projek saya lebih2 disini. Confidential nanti marah partner niaga saya plak.

Pm saya no phone awak kita jumpa nanti. Saya operasi di shah alam. kalau boleh jumpa area shah alam. Apa pun pm saya detail awak.
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #14  
Old 03-07-2012, 11:41 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,458
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 14
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Salam.

Sesapa minat sila PM saya detail korang. Nanti saya arrange schdule kita jumpa.

Just terbuka untuk low dan middle incomers saja ye. Saya trust korang ok. Harap yg gaji tinggi RM3k - 4k keatas tak payah la nak join program saya ni.
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #15  
Old 03-07-2012, 11:45 AM
apiez_863 apiez_863 is offline
Active Member

apiez_863's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,839
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

tt ni jual retail ke mcm mana? cer explain more...
jaga2 ramai polis dalam cg...awas kalau scam...hehehe..sekadar ingatan..
Reply With Quote
  #16  
Old 03-07-2012, 12:11 PM
tomlala tomlala is offline
Regular

tomlala's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2011
Posts: 658
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

pm info lebih lanjut tt.dimana tmpat perniagaan,info2 tambahan.smpai bile boleh join and risiko2 lain.takut ape.tinggi tu 250 sebulan.kalau betul syukur lah
__________________
****
****

SMS /PM FOR info!! **
Reply With Quote
  #17  
Old 03-07-2012, 12:25 PM
azmie82 azmie82 is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2012
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

waaa.menarikk oper ni
Reply With Quote
  #18  
Old 03-07-2012, 05:20 PM
loslocos loslocos is offline
Regular

loslocos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 212
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

menarik ni
Reply With Quote
  #19  
Old 03-07-2012, 05:25 PM
juweialhaj juweialhaj is offline
Super Active

juweialhaj's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2011
Posts: 8,521
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tt. Ada satu lg jv yg dibincangkan sebelum ni. Bisnes pasar malam.

Difahamkan kalau tengok pulangan yg tt bagi ni. Tak patuh syariah. Fix amount.

Hanya 5sen dari saya.

All the best. Moga dapat menjalankan perniagaan dengan diberkati Allah.
Reply With Quote
  #20  
Old 03-07-2012, 07:45 PM
bplanduser bplanduser is offline
Active Member

bplanduser's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,044
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by raylux View Post
Salam.

Sesapa minat sila PM saya detail korang. Nanti saya arrange schdule kita jumpa.

Just terbuka untuk low dan middle incomers saja ye. Saya trust korang ok. Harap yg gaji tinggi RM3k - 4k keatas tak payah la nak join program saya ni.
Salam Sejahtera TT...

Sy ada PM TT...


Tq...
__________________
Daripada suka buruk sangka kepada orang lain...
Lebih baik buruk sangka kepada diriku sendiri...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump