Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 01-08-2013, 04:49 PM
mohdridzuan® mohdridzuan® is offline
Legendary Member

mohdridzuan®'s Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Oct 2008
Location: ~Dalam Hati~
Posts: 11,814
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

tt sekolah lagi kan?
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 01-08-2013, 04:51 PM
mr.dede mr.dede is offline
Legendary Member

mr.dede's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 11,208
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

nak clash ngn bf pon tya org lain.
bkn org lain yg sedap pon...bf ko jugak yg sedap..
ekekeke
Reply With Quote
  #113  
Old 01-08-2013, 05:08 PM
bintangtimor bintangtimor is offline
Active Member

bintangtimor's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Location: dalam rahmat Allah swt ~
Posts: 1,509
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by teen_kids View Post
Hai semua. Just nak tanya pendapat je. Sya dgn bf dah setahun lebih hubungan. Nak dipendekkan cerita,dlu bf ni pernah curang dengan sy. But everyone deserved a second chance. So i did gave him a second chance. Tapi sekarang ni, dia ada kantoi lagi dengan sy. Sy nak putus. Okay putus dah sekarang. Tapi dia mcam taknak lepaskan sy. Sy pon susah nk stop contact dengan dia. Tapi patut ke orang macamtu diberi peluang berkali kali? sy rasa jawapan mesti tak kan. Tapi nak sokongan moral dari anda semua. Thanks ye.
curang yg bagaimana ? heee...
tu la masalahnya ber-couple2 neh... dah buat mcm2 dah...dating dll
bila ada 'masalah' kena betul2 hati yg paling dalam...tu yg susah nak lupa
niatkn hati utk berkahwin...insya'Allah dibukakan jalan oleh Allah s.w.t
__________________
AURAT tu maknanya AIB,so...menutup aurat = menutup aib; (^_^)V
Reply With Quote
  #114  
Old 24-09-2013, 11:23 PM
8itis9 8itis9 is offline
Active Member

8itis9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Location: MY
Posts: 2,169
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

malam2 cam gini, elok ko study dari ko pikir masalah bf ko tu.
__________________
Tiada Insan Suci Yang Tidak Mempunyai Masa Silam, Tiada Insan Berdosa Yang Tidak Mempunyai Masa Depan
Reply With Quote
  #115  
Old 31-12-2013, 08:42 PM
skeleton2020 skeleton2020 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kadang2 bf tu ada yang sayang betul2 wpun dia curang,, kena tgk curang ganer
Reply With Quote
  #116  
Old 23-04-2014, 04:55 PM
sweetCheery222 sweetCheery222 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by psx_dream87 View Post
dah kawen insyaAllah setia

time belum kawen ni yang berpoya-poya
betulke cmtu ? sbb kes TT pun pnh trjadi pd aku jgk..

tp aku teruskan jgk utk kawin dgn dia.. mmg bermain dgn api.
Reply With Quote
  #117  
Old 23-04-2014, 05:47 PM
taufikb taufikb is offline
Regular

taufikb's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 727
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tinggalkan aje
__________________
Selamat hari raya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump