Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 30-07-2011, 03:37 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,388
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
Default

mcm mana org bengang...cuba kalau hantar tu jgn guna....kasi bungkus terus syarikat harem jadah nie..


aku suka style gdex....wlopon lambat..upernya dia ade time yng perlu hantar sekaligus 2 kali seminggu..

org2nya peramah dan berbudi bahasa..

time skynet...argghh..aku tanya..ko pegi lari kat van mcm harem...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 30-07-2011, 03:39 PM
theBLOGGERboy theBLOGGERboy is offline
Super Active

theBLOGGERboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Location: PlanetCalledEarth
Posts: 7,438
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kita report jer kat tribunal....

sebab yang kita bayar tu harga post sampai depan pintu rumah.. bukan sampai dekat mana2 cawangan...
__________________
Okay, Now Make Me A Sandwich
Reply With Quote
  #13  
Old 30-07-2011, 03:41 PM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,027
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

teman kena mcm ni juga tahun lepas.

teman call skynet puchong suruh hantar, derang ckp jauh. skynet suruh amik sendiri.

aku ckp kat skynet tu, korang pulangkan blk brg tu kat pengirim. aku takde masa nak pergi pickup sendiri.

kemudian aku call seller sound. aku suruh dia pos blk dgn pos laju. esoknya brg aku sampai melalui pos laju. brg yg kat skynet tu tak sure mcm mana. sama ada dia pulangkan kat seller atau terperuk kat skynet puchong.

aku pembeli dan ada hak. kalo seller tak nak pos brg aku blk, aku bising dlm tenet smpi dia tak boleh cari mkn karang

Quote:
Originally Posted by putra View Post
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
  #14  
Old 30-07-2011, 03:43 PM
carnationmyra carnationmyra is offline
CG Top Poster Club

carnationmyra's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Venice of Perak
Posts: 22,152
Thanks (Received): 165
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by putra View Post
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..
bro...aku ada gak anta barang kat customer aku nun dalam felda kat kota tinggi.....guna skynet..ok jek..anta arini esok sampai....
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 30-07-2011, 03:46 PM
@dmin @dmin is offline
Active Member

@dmin's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,365
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pos laju jugak terbaik...pelosok kampung dia redah...keskeskes
Reply With Quote
  #16  
Old 30-07-2011, 04:05 PM
vc2216 vc2216 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Dec 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 4,492
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
hahaha..

aku prefer kangaroo skang nih..
Ha'ah kanggaro ok laa sikit,...

So aku guna Poslaju aje....ok customer aku brg semua sampai..

ABX tak boleh pkai sama teruk gak mcm Skynet currier tu..
__________________
[B][COLOR="Blue"]Dynamic Pro Trading & Services[/COLOR][/B]
[U]Supplier, Repair & Maintenance Services[/U] for Electric's, Electonic's & Hardwares Engineering
[COLOR="Lime"][B]Website:[/B][/COLOR] [B][url]http://dynamicprotradingservices.blogspot.com/2011/05/hi-welcome-to-my-blog.html[/url][/B]
[COLOR="DarkOrchid"][B]Need to fabricate PCB's?..Contact Us[/B][/COLOR]..
Reply With Quote
  #17  
Old 30-07-2011, 04:13 PM
sepalola2008 sepalola2008 is offline
Active Plus

sepalola2008's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,212
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

eh eh korang ni,bukan ada satu mangkuk kat dalaM CG ni amat bangga tahap gaban guna skynet ni...apa barang...
__________________
Lc sentiasa dihaDaPan
Reply With Quote
  #18  
Old 30-07-2011, 04:18 PM
yokosarai yokosarai is offline
Active Plus

yokosarai's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,688
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku kalau pos ke buyer aku pakai pos laju ,
tapi kalau aku terima dari seller aku lebih suka pakai skynet,
sebab aku rumah selalu tak de orang so aku call skynet suruh divert ke opis aku (sampai aku dah ada nombor talipon driver skynet) ....
kalau pos laju kompem dia jalan terus tak de orang rumah kena collect kat pusat ...
__________________
SMS/PM/Whatapp 0127326268[/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #19  
Old 30-07-2011, 04:21 PM
zaralove zaralove is offline
Super Active

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,558
Thanks (Received): 330
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

alamak...aku baru jer posb barang guna skynet arini...huhuhuhu
__________________
RM 10 shj Simkad ONEXOX boleh tahan sehingga 28 Bulan! Dealer Sangat diperlukan Klik Sini atau watsapp 01120882979
Reply With Quote
  #20  
Old 30-07-2011, 04:38 PM
MrHighLander MrHighLander is offline
Super Active

MrHighLander's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2008
Posts: 7,638
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku igt aku sorang yg kene..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump