Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-07-2011, 05:03 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,388
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
Default apakehel dengan orang skynet nie?

hari nie aku terima brg order yang aku order dari tenet...

tapi heran tul....org yng jualbarang tu tak maklumkan pada aku brgan dhantar pakai skynet...biasa pakai gdex wlopon suruh pakai gdex...


nie hari van skynet tiba kat umah aku..yng pelik aku ingatkan gdex..tapi mamat pekerja tu selamba kasi tanpa sain penyerahan..


aku tanya mamat dah kerana ingat org gdex....aku baru bgn tido terpinga2 tanya ingat gdex..
lps serah terus cabut..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-07-2011, 02:07 PM
putra putra is offline
Regular

putra's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Posts: 645
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..
Reply With Quote
  #3  
Old 30-07-2011, 02:11 PM
bspitih bspitih is offline
Active Plus

bspitih's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2008
Location: Ganu
Posts: 3,079
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun baru nie pegi amik sendiri kat skynet..tunggu2 x smpai2...
Reply With Quote
  #4  
Old 30-07-2011, 02:16 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,972
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhu....
cube buat report kat HQ skynet tu..
biase la kurier ni,kite bayo mahal2 tp diorg bwat keje mcm hampehhh..
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 30-07-2011, 02:33 PM
FXminded FXminded is offline
Super Active

FXminded's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,189
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalo pos barang pakai skainet... dorg suruh gi ambik opis dorg.. apekegile ..

skainett
__________________
TREND IS PRANK
Reply With Quote
  #6  
Old 30-07-2011, 03:24 PM
vc2216 vc2216 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Dec 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 4,492
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putra View Post
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..
Wulawei,..bapaknyer besoo font siap bold kan lagi tuh..memang pelanggan yg tak puas hati niey...sabau sabau
__________________
[B][COLOR="Blue"]Dynamic Pro Trading & Services[/COLOR][/B]
[U]Supplier, Repair & Maintenance Services[/U] for Electric's, Electonic's & Hardwares Engineering
[COLOR="Lime"][B]Website:[/B][/COLOR] [B][url]http://dynamicprotradingservices.blogspot.com/2011/05/hi-welcome-to-my-blog.html[/url][/B]
[COLOR="DarkOrchid"][B]Need to fabricate PCB's?..Contact Us[/B][/COLOR]..
Reply With Quote
  #7  
Old 30-07-2011, 03:27 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,388
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by putra View Post
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..
yer mmg dok kota....
Reply With Quote
  #8  
Old 30-07-2011, 03:29 PM
naz84 naz84 is online now
Active Plus

naz84's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2009
Posts: 3,858
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 30
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

skynet mmg servis truk gle...aku klu seller pkai servis skynet sorila...mmg gua xbli la...
Reply With Quote
  #9  
Old 30-07-2011, 03:30 PM
kiddd2 kiddd2 is online now
CG Top Poster Club

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 21,222
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 2174
Active Level
My Mood:
Default

hahaha..

aku prefer kangaroo skang nih..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #10  
Old 30-07-2011, 03:34 PM
gandaduit gandaduit is offline
Super Active

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,470
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

skynet cam cial...semua barang org hantar kt aku semua kena kutip kt opis
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump