Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #131  
Old 01-08-2017, 03:05 PM
makcikcomei makcikcomei is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,434
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by the_killer View Post
nikah bkn main kecoh lg... smpai juta2.. pas2 dgn mat salleh lak... org melayu xde class ke? ade gak yg 7cm pnjg... esk luse jgn jaja cerite cerai berai lak la..
huh.. terjadi jugak
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #132  
Old 01-08-2017, 03:14 PM
qi_telcommunication qi_telcommunication is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 938
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by carnationmyra View Post
hurmmm..tgkkan je sampai bila bertahan.....
dah x tahan dah bang 7cm punya pasal
Reply With Quote
  #133  
Old 01-08-2017, 03:33 PM
symori symori is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,808
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tabahlah buat keduanya...
Reply With Quote
  #134  
Old 01-08-2017, 03:39 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 42,874
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1038
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by symori View Post
tabahlah buat keduanya...
doa yang baik baik

tapi sedih

dari chef wan dan dua anak dia nasib sama kejap jer
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #135  
Old 07-08-2017, 07:32 AM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,771
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 186
Active Level
Default

Chef wan dulu ceria hidup gak ke..
Reply With Quote
  #136  
Old 11-08-2017, 09:58 PM
neo_laguna neo_laguna is offline
Regular

neo_laguna's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2007
Posts: 880
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bile bace 1st page..aku pon lupe aku pon duk komen..hahaha..moge ade hikmahnye..
__________________
MEMOREEN PLUS JUICE-Penawar Resdung
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=616259


==Hard Work Never Killed A Man...Men Die Of Boredom, Psychological Conflict And Disease...Indeed The Harder You Work, The Happier And Healthier You Will Be==
Reply With Quote
  #137  
Old 13-08-2017, 04:29 AM
top5complete top5complete is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default

cerai dah... hahahaa
Reply With Quote
  #138  
Old 13-08-2017, 06:17 AM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 11,828
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
PELAKON dan pengacara, Serina Redzuawan (tengah) hadir menfaikan penceraian dengan suaminya, Gavin Edward O'luanaigh di Mahkamah Rendah Syariah, di sini hari ini. Mereka sah bercerai talak satu di hadapan Hakim Syarie selepas mahkamah membenarkan permohonan yang difailkan Serina. AMIR HAFIZ ABD RAHMAN/UTUSAN

golongan retis ni ...bila pergi mahkamah syariah pandai pulak pakai tudung.
Reply With Quote
  #139  
Old 19-03-2018, 08:30 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 130,624
Active Level
My Mood:
Default

Serina Redzuawan dihalang jumpa anak



KUALA LUMPUR 19 Mac – Pelakon Serina Redzuawan menerusi akaun media Facebook dan Instagram miliknya menyatakan bekas suaminya, Gavin Edward O’Luanaigh atau nama Islamnya, Salahudin Ghafar, melanggar perintah mahkamah apabila menghalangnya daripada berjumpa anak-anak mereka.


Serina berkata, sebelum ini dia dibenarkan berjumpa anak-anak, Tristan Tareef O’luanaigh, 6, dan Isabella Safiyya O’luanaigh, 5, setiap hari bagi menguruskan persekolahan mereka.

“Hari ini saya akan beritahu apa yang sebenarnya berlaku. Selama ini saya pendam dan tanggung kesedihan. Saya sedang melalui dugaan yang perit kerana bekas suami cuba membuli dan menyeksa emosi saya sebagai seorang ibu.

“Gavin dengan sengaja juga pisahkan kasih sayang saya dan anak-anak. Sebelum ini saya boleh jumpa mereka setiap hari tetapi sekarang dia hanya benarkan jumpa hujung minggu sahaja. Pelbagai alasan yang dia berikan sehingga saya tidak berpeluang untuk meluangkan masa bersama mereka,” luahnya.

Menurut Serina, bekas suaminya juga didakwa `berkhalwat’ ketika berada di rumah bersama anak-anak mereka.

“Selama ini saya bersabar. Saya risaukan akidah anak-anak terjejas. Doakan saya akan ambil semula hak jagaan mereka.

“Biarlah mahkamah yang tentukan segalanya. Saya hanya nak pembelaan sebagai seorang ibu. Tidak terniat nak pisahkan kasih sayang ayah dan anak-anak,” tulisnya.

Sementara itu menerusi Instagram bapa Serina, @_chefwan58, beliau juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang bagi mendapatkan hak penjagaan cucunya.

Menurut Cef Wan dengan panjang lebar, apa yang dilakukan bekas menantunya itu amat melampau kerana sanggup membelakangkan perintah mahkamah dan tidak membenarkan Serina berjumpa dengan cucunya.

“Saya dah lama bersabar untuk tidak tentang hal ini. Tetapi dia (menantu) dah melampau kerana membuli anak saya. Malah, saya juga dihalang untuk bertemu dengan cucu hanya kerana saya bercakap benar.

“Selama ini saya sangat bersabar. Tak nak malukan dan nak jaga maruah dia. Tetapi dia seorang lelaki yang tidak kenal mengenang budi sejak dari hari pertama dia berjumpa dengan saya di ruang tamu rumah untuk melamar Serina.

“Walaupun selepas pendedahan ini dibuat dan dia mahu membawa kes ini ke mahkamah dan kena masuk penjara pun saya sanggup keraan menegakkan kebenaran,” tulis Cef Wan meluahkan rasa hati ke atas bekas menantunya itu.


http://www.utusan.com.my/hiburan/ser...-anak-1.630676
Reply With Quote
  #140  
Old 19-03-2018, 09:52 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 130,624
Active Level
My Mood:
Default

Chef Wan naik angin dengan bekas menantu



SELEPAS puas bersabar, chef selebriti popular, Datuk Redzuawan Ismail mengakui berang dengan tindakan melampau bekas menantunya, Salahuddin Ghaffar atau Gavin Edward O'lunaigh.


Menurutnya Redzuawan atau lebih mesra disapa Chef Wan, kelakuan bekas suami Serina itu dilihat seolah-olah menghukum mereka sekeluarga.

"Semalam I whatsapp Rina and she said my ex son in law refused to let her see the kids on weekdays anymore and only on weekend.

"Reason since he was caught berkhalwat and taken to the balai police and narrated by the children themselves and even the kids nanny that he quickly terminated takut all his wrong doing was expose and now he is angry and use this as a weapon to get to her!

"I have been very patience not to speak openly about this bullying not just my daughter sahaja yang kena tetapi this arrogant bastard even to that to me to stopped me from seeing my grandchildren just because I spoked the truth!

"Kau buat salah and you want to punished us anak beranak? Apa dosa saya? Selama ini saya sangat bersabar tak nak malukan dia dan nak jaga maruah dia," katanya dipetik menerusi perkongsian di Instagram (IG).

Tambahnya lagi, Gavin adalah individu yang sangat mementingkan diri selain mempunyai ego tinggi.

Bahkan, selebriti berusia 60 tahun ini turut terkilan dengan sikap anak perempuannya yang membiarkan dirinya terus dibuli walaupun sudah berpisah.

"This whole drama is totally unnessary and indeed he is a selfish person to come to this decision.

"When they divorce the judge gave him a temporary custody of the kids as Rina wanted to settle down and let the kids have their usual life. I was pissed off with my daughter to have make that decision with out me knowing.

"She should have exercise her right as a mother to take the kids custody instead of giving this bastard a chance to manupulate and bully her constantly bila nak tengok anak nya," tulisnya.

Pada masa sama, bintang filem Soal Hati ini turut menyifatkan menantunya seorang yang kejam dan tidak berperikemanusiaan.

"Dont you think this is such a typical story of how ex husband or ex wife get their revenge?

It's ok he forget who he is messing around with pun!

"Even after this is expose and he take me to court kena masuk jail pun saya sanggup kerana menegakkan kebenaran. What you want to do with your private life nak bawa betina mana pun dalam rumah itu it's non of my business.

"But he sendiri langgar perjanjian mahkamah etc and with my grandchildren exposing to this, I cannot accept this. Memang kurang ajar sampai bagi tahu Rina yang jika dia tak ada she cannot take my grandchildren to see me!

How vicious is that?," luahnya lagi.

Enggan mengalah, Chef Wan bagaimanapun terus berazam untuk berjuang berhabis-habisan demi anak perempuan dan cucu-cucunya.

"Selama ini saya have been very kind and took care of my grandkids so well. It's OK I told Rina kita ada mahkamah syariah untuk decide nothing who will look after the children.

"We have got inmigration to stop the kids passport too melalui perintah mahkamah. Alang-alang seluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan. Sarang tebuan jangan di jolokkan," katanya.

Bahkan, pelakon filem Lurah Dendam i ni juga memberi amaran dan peringatan kepada bekas menantunya itu.

"Gavin I have been very patience with you and enough is enough! You cannot take the law with your own hand I am warning you or bully me or my daughter!

"Its just not fair when all I want is happy and peaceful life. Please take your **** some where else as indeed we are not bad people.

"Memang besar cilaka punya manusia yang nak tunjuk lagak dia in this country! Dont fu.ck around with me OK. I will get you!," tegasnya.

Dalam pada itu, Chef Wan mengakui tidak menyenangi sikap Gavin, sejak awal perkenalan lagi.

Namun, bintang filem Baginda ini terpaksa merestui hubungan tersebut demi menjaga hati anak perempuannya.

"Tapi he is such an ungrateful person always hostile and unkind to me from the day one he walked into my living room to asked for my daughter marriage.

"Memang jenis Mat Salleh kurang ajar. Hari nikah air mata saya menitis kerana saya tahu this marriage will not last long. I told some of my friend sebelah mata dia pun saya tak boleh pandang.

"Tetapi kerana sayang anak, saya turutkan hati saya untuk melepaskan tangan anak saya kepada dia. Hanya ALLAH sahaja yang tahu betapa remuknya hati saya tetapi I still put on that straight face and try to be happy for my daughter," tulisnya.

Menguatkan lagi fakta, Chef Wan juga berkongsi perbualan dengan seorang lelaki korporat yang juga bekerja bersama-sama bekas menantunya.

"CW (Chef Wan) I feel sorry for you la..do you know he is one arrogant bastard and typical Mat Salleh datang negeri orang nak tunjuk lagak dia.

"He sent me an email asking me to burukkan you after you exposed about the reason of your daughter divorce.

"The attack is vicious and its a personal attack against you! We all know you to well and how nice a person that you are," luahnya lagi.

Sebelum itu, Chef turut berkongsi paparan video di IG yang menunjukkan perbualan dua di antara Serina dan anak perempuannya, Isabella Safiya, mengenai kecederaan yang dihadapi di bawah matanya.

"Sakit hati bila Rina sent me this video 3 weeks ago. Tapi saya simpan dalam hati," katanya.

Serina dan Gavin mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2010 namun berpisah selepas tujuh tahun hidup bersama.

Menerusi perkahwinan yang dibina, pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Tristan Tareef, 8 dan Isabella Safiya, 6 tahun.

Difahamkan, hak jagaan kekal diberikan kepada Gavin secara persetujuan bersama Serina dengan beberapa syarat dan terma lawatan yang dipersetujui bersama.


http://www.sinarharian.com.my/hibura...nantu-1.811646
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump