Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #701  
Old 21-12-2018, 11:55 PM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,794
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by thetha View Post
Dah ada fee shopee.
fuh..1% byk juga tu..
dia dh start la nk kaut byk2..
cmni ke lazada blik la.hihi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #702  
Old 22-12-2018, 05:07 PM
arnabkacak arnabkacak is offline
Active Member

arnabkacak's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,451
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

pada kawan ok la dia caj 1% masih boleh rempit lagi. harap lepas ni shopee makin galak buat promosi, jemput artis femes2, iklan sepanjang hiway cam sifufbads tuh..

win win..
__________________
Nak Buat Duit dengan Youtube? PM saya
Reply With Quote
  #703  
Old 24-12-2018, 01:53 PM
Haz Teriz Haz Teriz is offline
Regular

Haz Teriz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Location: Whatsapp / Telegram :- ✆ 0 1 2 9 3 9 4 9 0 9
Posts: 304
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

disebabkan shopee dh start caj 1%
nk pindah platform mana ni geng?
hahaha
aku pun xfaham kalau bisnes dh up mesti akan ada kes mcm ni
aku jadikan platform shopee sbg tmpt transaksi selamat pun jadi menyusahkan bila dh kena caj 1%
bukan nk berkira tapi keuntungan peniaga kecil akan terjejas sebab harga yang dapat dari supplier pun tak la murah sangat sekadar 10% keuntungan je
kena paw lg 1% tinggal je 9%
ni pandangan aku je sbg peniaga kecil
__________________

Whatsapp/Telegram:-
012 9394 909
Reply With Quote
  #704  
Old 01-01-2019, 01:49 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is online now
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

salam..
maaf, nak mencelah sikit..

nak tanya.. aku ada try buat kedai shopee semlm.. pastu aku tgk shopee ni ada function follow unfollo.. tu mcm mana pulak..? dia follow tu dari mana..?

mcm mana nak gunakan function ni untuk buat promosi..?

ada pernah terbaca org tulis kat fb dulu.. bukak kedai shoppee ni selalu follow pastu unfollow.. x faham aku.. hahaha.. boleh bg pencerahan sikit tak sifu..

tq~
Reply With Quote
  #705  
Old 01-01-2019, 02:55 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,511
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 46
Active Level
Default

ok lagi la 1%, dari lazada macam-macam problem. dengan caj terlebih la. 3pl bertukar2..
Reply With Quote
  #706  
Old 09-01-2019, 10:36 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Sep 2010
Posts: 15,847
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AzahirZolkepli View Post
salam..
maaf, nak mencelah sikit..

nak tanya.. aku ada try buat kedai shopee semlm.. pastu aku tgk shopee ni ada function follow unfollo.. tu mcm mana pulak..? dia follow tu dari mana..?

mcm mana nak gunakan function ni untuk buat promosi..?

ada pernah terbaca org tulis kat fb dulu.. bukak kedai shoppee ni selalu follow pastu unfollow.. x faham aku.. hahaha.. boleh bg pencerahan sikit tak sifu..

tq~
buka kedai orang lain.. follow dia punya followers
Reply With Quote
  #707  
Old 09-01-2019, 10:37 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Sep 2010
Posts: 15,847
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

siapa ada buat dropship ? kalau boleh produk2 yang viral , nak jual kat shopee
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump