Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #561  
Old 20-05-2019, 10:03 PM
fenkers fenkers is offline
Super Active

fenkers's Avatar
 
Trader Rating: (140)
Join Date: Dec 2005
Location: Cyber World
Posts: 5,046
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kassim Hensem View Post
Kontrak dia berbeza..

Orang lain kontrak dibayar as per gaji.

Tapi Robert Downey Junior dibayar as per profit filem (ni dari first kontrak Iron Man yang pertama lagi).

Makna kata.. dia gamble jer.. kalau filem Iron Man hari tu flop x laku.. dia sesen pun x dapat. Tapi jika laku maka dia akan dpt percentage berapa yang filem tu profit (ikut term contract).

Sbb tu bayaran dia paling tinggi sebab payment dia based on profit filem2 tu.
oooo.... patut la.. org lain gaji sikit... :-)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #562  
Old 20-05-2019, 10:38 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 6,347
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 63
Active Level
My Mood:
Default

iron man superstar dalam avengers mati episod last, wolverine superstar x men mati sebelum episod last, tunggu DC punya Justice League pulak, mesti batman mati punya lah
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "


Reply With Quote
  #563  
Old 20-05-2019, 10:41 PM
Kassim Hensem Kassim Hensem is online now
Active Plus

Kassim Hensem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,307
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
iron man superstar dalam avengers mati episod last, wolverine superstar x men mati sebelum episod last, tunggu DC punya Justice League pulak, mesti batman mati punya lah
dah boleh kira mati dah.. ganti dgn Robert Pattison pelakon cerita Twilight tuh... release 2023..

Boleh bayang tak mamat tu jadi Batman? Aku x leh bayang...
Reply With Quote
  #564  
Old Yesterday, 10:52 AM
tomi tomi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 1,718
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 400
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Kassim Hensem View Post
dah boleh kira mati dah.. ganti dgn Robert Pattison pelakon cerita Twilight tuh... release 2023..

Boleh bayang tak mamat tu jadi Batman? Aku x leh bayang...
dulu ramai orang kondem dan maki heath ledger masa dia diumumkan untuk jadi joker
Reply With Quote
  #565  
Old Yesterday, 11:08 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 146,448
Active Level
My Mood:
Default

ala masa ben affleck mapuh makan kecam saje. tp ok je layan. skg ben dh jd producer plak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump