Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-12-2018, 12:20 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 13,689
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 698
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Exclamation Teksi cas RM25 dari KLSentral ke JKR Malaysia - aku kena tipu ke?

Assalamualaikum member CG, den ado hal di JKR KL, jadi naiklah bas 750 dari shah alam ke klsentral. Pastu tanyo tambi driver teksi dari klsentral ke JKRM brapa hinggit? dio kato rm25.

Sbb nak copek den pun naiklah & dio kasi no fon utk call dio klu nak balik klsntrl. Urusan di JKRM setel dlm 30min & den call itu tambi teksi dtg ambik & hantar blk KLsntral & cas yg samo rm25.

Pastu den balik naik komuter ke shah alam.

PERSOALAN ;
- adakah cas teksi tu terlampau & den dah keno tipu?
- brapakah cas teksi yg normal jika pakai meter dari KLsntral ke JKR Malaysia?


FYI den biaso drive ajo ke KL tapi raso malas plak nk elak jem, skali naik kenderaan awam (teksi merah-putih) ni dah keno sembelih [email protected]#$%$#@!


Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-12-2018, 12:33 PM
artwoo artwoo is offline
Regular

artwoo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 570
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
Assalamualaikum member CG, den ado hal di JKR KL, jadi naiklah bas 750 dari shah alam ke klsentral. Pastu tanyo tambi driver teksi dari klsentral ke JKRM brapa hinggit? dio kato rm25.

Sbb nak copek den pun naiklah & dio kasi no fon utk call dio klu nak balik klsntrl. Urusan di JKRM setel dlm 30min & den call itu tambi teksi dtg ambik & hantar blk KLsntral & cas yg samo rm25.

Pastu den balik naik komuter ke shah alam.

PERSOALAN ;
- adakah cas teksi tu terlampau & den dah keno tipu?
- brapakah cas teksi yg normal jika pakai meter dari KLsntral ke JKR Malaysia?


FYI den biaso drive ajo ke KL tapi raso malas plak nk elak jem, skali naik kenderaan awam (teksi merah-putih) ni dah keno sembelih [email protected]#$%$#@!


bro dr gambo tu jarak brp km? kasitau sini aku cuba kirakan
Reply With Quote
  #3  
Old 28-12-2018, 12:43 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 13,689
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 698
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by artwoo View Post
bro dr gambo tu jarak brp km? kasitau sini aku cuba kirakan
jarak ado dlm gmbr tu sblh kiri bawah

4.8km @ 6.1km

den naik teksi tu dlm 10min sampai.... balik pun dln 10min pastu kno smbelih rm25 poie balik jadi rm50
Reply With Quote
  #4  
Old 28-12-2018, 12:48 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,505
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 140
Active Level
Default

rare juga ko tt naik teksi
knapa tak cek grab dl brapa?
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #5  
Old 28-12-2018, 12:49 PM
agigas agigas is offline
Active Member

agigas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,838
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 174
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Awat tak naik Grab @ Mycar?
Reply With Quote
  #6  
Old 28-12-2018, 12:51 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 13,689
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 698
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sori bros, den masih pakai nokia 110 & ado smatfon baru pakai, tapi xtau nk pakai sgt apps dlm tu ekekekee jadi x ponah naik grab/mycar
Reply With Quote
  #7  
Old 28-12-2018, 12:52 PM
akecema akecema is online now
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 17,218
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 582
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mane de naik teksi skrg. Naik grab je
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 28-12-2018, 12:54 PM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,505
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
sori bros, den masih pakai nokia 110 & ado smatfon baru pakai, tapi xtau nk pakai sgt apps dlm tu ekekekee jadi x ponah naik grab/mycar
oo.
baik instal skang boss...n bljr .sbb klu ada emergency snang nak guna.

berkenaan tmbang teksi tu aku rs tak mahal tu klu naik teksi.if grab cas cmtu baru kira mahal.
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #9  
Old 28-12-2018, 12:54 PM
artwoo artwoo is offline
Regular

artwoo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 570
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
jarak ado dlm gmbr tu sblh kiri bawah

4.8km @ 6.1km

den naik teksi tu dlm 10min sampai.... balik pun dln 10min pastu kno smbelih rm25 poie balik jadi rm50
sori 2 say bro nmpk gaya mcm dah kena pancunglaa

aku kira paling2 max pun bro kena caj 8-11 hengget

cuba tgk rate ni aku ambik dari spad
Attached Thumbnails
D4647C9B-06CE-4094-8035-5CC3F27957C1.jpg  
Reply With Quote
Likes niko7496 liked this post
  #10  
Old 28-12-2018, 12:56 PM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,581
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 189
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalo grab dlm 6-8hengget .. kalo peak hour tambah 4-6hengget ..
tgok kl sentral ke bnk negara ..ikot jln raja kan dokek...bakper pi masok botanical garden ? .. pusing2 dlm tu buang mase...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump