Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-03-2006, 10:36 AM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,933
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default Luxor Network Sdn Bhd (65101-K) (AJL93524) - luxornetwork.com.my

Aku nak kongsi maklumat di sini samping mendapatkan info dari anda semua....
Aku dah aktifkan semula keahlian aku di Luxor dan akan running MLM ni semula setelah online bisnes ni kurang memberangsangkan.....
Ada sesiapa yag boleh bagi sebarang pandangan, info mahu pun perkongsian ilmu berkaitan syarikat ini....

Jika ada antara members CG yg nak ikut aku pun dialu-alukan....
Ramai usahawan Luxor yg berjaya ni muda2 belaka..... umur area 20-an.....
Tu yg buatkan aku nak aktif semula......

01 April ni ada kursus Road To Success di Kota Kinabalu...
Kos RM60.00
Peserta akan dapat :
Percuma sebotol jeli gamat bernilai RM56.00
Makan minum disediakan
Masa kursus : 08.00 am - 6.30 pm

Kos sebenar kursus adalah :::::: RM0.00
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-03-2006, 11:12 PM
spiderman spiderman is offline
Regular

spiderman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang
Posts: 122
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tokmat, dengaq kata MLM nie nak kena maintain RM400 sebulan btoii kaa ???
Reply With Quote
  #3  
Old 30-03-2006, 11:50 PM
pokcak pokcak is offline
Super Active

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,646
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

maintain rm400 tu betol.. disokong lak oleh sistem. sistem ni tak seme orng tau. ni yang lain punya. bukan manipulate sistem. kiranya legal le.

yang budak2 muda yang pakai kete besar2 tu (ahseng,dino dan tambun dan 3-4orng lgi kalau tak silap pakai cara ni. ni orng cite kat aku camtu). BMW, Merc.. huiii.. baru omo 27. Aku ni donline diorang le.. Stokis SCM Mustapha Kamal Bashah tu (kat Batu caves) tu port kitaorng. Dulu susah oo mau ikut kata diorang, pasal tu aku tak dpt pakai BMW. Dulu degil. hehee.. sekarang dah senang skit, dah boleh mula balik.

ko bleh wat cara macam2, tapi still ikut asas luxor.

Tapi tak seme orng bleh wat MLM. Tapi kalau betul2 ikut disiplin yang maintain rm400 tu, InsyaAllah. RM400 tu, makan sendiri..takyah jual. dengar rm400 mcm banyak kan.. hehehe.. ok ok.. usd50 je sebulan.

Produk dia pun OK. selama aku buat benda ni, Alhamdulillah, hampir 20 ornag yang pulih dengan kuasa Allah. Asma, Kencing manis, sakit buah pinggang dan yang paling best, yang lumpuh separuh badan. Dalam masa sebulan, pulih (dengan kuasa Allah). aku pun mmg tak miss makan EsterC dan Spirulina.. hehehehe

p/s: kalau le ada sape2 kat Kelantan nak wat, bleh le kita pakat2. Masa aku duk KL, aku aktif benda ni. tapi bila balik kg, lesu lak. Kalau ramai yang berminat, aku bleh suh otai2 diorang turun kelantan.
Reply With Quote
  #4  
Old 31-03-2006, 12:01 AM
spiderman spiderman is offline
Regular

spiderman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang
Posts: 122
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Cara camna tue pokcak mai crita sket..... :-D
Reply With Quote
  #5  
Old 31-03-2006, 11:20 AM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,933
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

esok ada RTS....
aku akan hadir di sana...
Insya Allah akan datang kalau ada rezeki...
aku akan bayarkan kepada meraka yg nak datang RTS ni...
terbuka kepada 5 org je........
Untuk area Sabah je.....
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 31-03-2006, 11:37 AM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,415
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Apa khabar orang Luxor ?? :-D

Aku masuk Luxor sebulan sblm aku menceburkan diri dalam online business. Luxor ni bagus sebenarnya, cuma nak maintain tu payah sikit. Bukan maintain apa, maintain stamina. Nak meyakinkan diri macam mana nak ajak orang masuk, go on apa semua ni. Wah, memang sangat sukar. Tapi itu la, kalau ada network masing2 boleh jalan. Setakat member CG yg ada ni kalau semua masuk Luxor, mesti besh punya ehehe.

p/s: kalau aku ajak orang masuk Luxor kat thread ni kira hijack thread juga ke? cawangan KL punya ehehehe
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #7  
Old 31-03-2006, 04:53 PM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,933
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

tak ada masalah....
rezeki masing-masing.....
akalau ada member sabah yg nak ikut RTS pada siri yg akan datang...
tolong bagi tahu ye.......
mngkn aku boleh support bayaran korang.....
make sure anda adalah org yg serious nak buat Luxor.....
5 orang sahaja aku nak taja untuk permulaan ni......
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 31-03-2006, 10:54 PM
pokcak pokcak is offline
Super Active

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,646
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

ni le kete upline aku (terbaru dulu pakai V6 jek).. terbakar gak tengok. upline aku yang omo 27tahun.. Tambun (khairil Amir). dia la tu yang tgh drive tuh.
http://us.a2.yahoofs.com/groups/g_12...A3XLEBU6g1bdWH

link ni pic kawan2 luxor. yang pertama dan kedua dari kanan tu upline aku. yang kanan sekali tu, tambun (khairil amir) sebelum dia tukar Merc.
http://us.a2.yahoofs.com/groups/g_12...A3XLEBmBPd6rSv

Rezeki dia.. Alhamdulillah.. rezeki kita? mana la tau kan esok ke, tahun depan ke..
Reply With Quote
  #9  
Old 31-03-2006, 11:36 PM
bono79 bono79 is offline
Active Member

bono79's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: /var/root
Posts: 2,442
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pokcak,

ko downline dino ke ape? or u kenal dino? ah seng? kalo kenal, mesti ko kenal thariq kan? ape cete die skang??? aku downline Ron Shilaz (used to), tp skang dah slow...bleh share story????
Reply With Quote
  #10  
Old 31-03-2006, 11:40 PM
pokcak pokcak is offline
Super Active

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,646
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

seme aku kenal. aku duk kampung skrng. slow skit. rangkaian aku takde kat kelantan. negeri2 lain seme ada. pelik? ye, sbb aku dulu duk kl. kl ni mcm pusat penyebaran le.. hehe. dino tak kenal le aku. aku cicit2 dia je. kalau ahseng, tambun, joe, mmg kitaorng selalu gak le lepak sekali.

ron aku kenal le.. ron dah pakai toyota wish kan?
thariq pakai bmw 312. sekarang ni aku tak pasti le. mungkin tukar ke Merc kot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Namakan program yg telah berjaya refund fadlifine Internet Business Discussion 32 04-06-2011 07:34 AM
Susu IgG - guna kaedah 312 untuk berjaya bayu Other Classifieds 11 08-05-2008 12:29 AM
Phoenix Investment Network llMaracHll Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 2 28-04-2006 09:57 PM
Hanya RM4 untuk mulakan langkah menjadi jutawa sir_knumskull8 Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 0 28-02-2006 04:32 AM