Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 10-10-2013, 01:34 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Von Travolta View Post
Salam guys...

Maaf mod, kalau salah room mintak tolong alihkan ke tempat sepatutnya. saya budak baru belajar

Begini ceritanya... Aku berminat nk jadi agen loan ASB, tp x tahu caranya. Aku duk damansara jadi kalo boleh aku nk register dekat2 sini ajer... Ada sesiapa otai yg boleh bagi advise? Soalan saya adalah spt berikut yer:-

1) apa document yg diperlukan utk register jadi agen
2) berapa komisen yg seorang agen boleh dapat?
3) boleh rekrut org bawah ke? ada overriding bonus?
4) mana satu bank nk pilih? cimb, maybank, atau rhb?
5) boleh buat part time?
6) ada basic salary x? brapa minimum sale utk yg buat full time?

setakat ini soalan saya. kalau ada sumur di ladang, saya akan bertanya lagi. terima kasih kerana membantu
Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 10-10-2013, 01:48 PM
kodakkuning kodakkuning is offline
Regular

kodakkuning's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 358
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

As Salam TT..

ASB dividen around 7-8% setahun kan..

Kalau dividen 5-8% tiap tiap bulan camne?

Saya boleh tolong TT utk habiskan masa terluang tu dgn lebih masyuk lagi.
Tapi takleh la citer sini.. kang dikata hijack pulak..
Saya sdr tgh menikmati dividen 5% tiap2 bulan skrg ni.

Ikhlas
__________________
All investment have risks. But by not investing at all, exposes to the highest risks ever!... caused by inflation.
Reply With Quote
  #43  
Old 18-10-2013, 10:49 AM
tapir tapir is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 401
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Von Travolta View Post
Salam guys...

Maaf mod, kalau salah room mintak tolong alihkan ke tempat sepatutnya. saya budak baru belajar

Begini ceritanya... Aku berminat nk jadi agen loan ASB, tp x tahu caranya. Aku duk damansara jadi kalo boleh aku nk register dekat2 sini ajer... Ada sesiapa otai yg boleh bagi advise? Soalan saya adalah spt berikut yer:-

1) apa document yg diperlukan utk register jadi agen
2) berapa komisen yg seorang agen boleh dapat?
3) boleh rekrut org bawah ke? ada overriding bonus?
4) mana satu bank nk pilih? cimb, maybank, atau rhb?
5) boleh buat part time?
6) ada basic salary x? brapa minimum sale utk yg buat full time?

setakat ini soalan saya. kalau ada sumur di ladang, saya akan bertanya lagi. terima kasih kerana membantu

gi buat partime kat easy-rhb bro...
Reply With Quote
  #44  
Old 20-10-2013, 11:57 AM
jeb_134 jeb_134 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 606
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mzak View Post
Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
cover area cheras je ke negeri lain cmne
Reply With Quote
  #45  
Old 20-10-2013, 12:08 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jeb_134 View Post
cover area cheras je ke negeri lain cmne
sekitar cheras & kl jer tuan..

kerja mudah tak perlu bawe form bagai..

hanya promote & suruh permohon datang ke outlet kami untuk proses permohonan..
Reply With Quote
  #46  
Old 02-01-2019, 01:18 PM
[email protected] zunarti77@gmail.com is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Macamana nak contact tuan ya..sy berminat

Quote:
Originally Posted by mzak View Post
Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
Macamana nk contact tuan ya sy berminat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump