Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-01-2013, 04:02 PM
fred5181 fred5181 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 198
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by noOb View Post
Ak up balik soalan ni utk tt..ad btul gak statement ni
aku keja gomen..kan baru dpt bonus..so aku pn berkira-kira nak simpan utk insurans+road tax keta..so aku suruh member slalu uruskan semua tu utk aku kirakan brp nk kena..tup-tup dia call bgtau NCD dh zero..then aku x puas hati check online plak guna laman web ISM..mmg betul zero..then terus confrim ngan ALLIANZ..mmg betul zero sebab ada claim..tapi x da la black and white dari ALLIANZ..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-01-2013, 04:12 PM
zack_4710 zack_4710 is offline
Regular

zack_4710's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 206
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azanney View Post
pukul pakai ular

hah??


Reply With Quote
  #23  
Old 16-01-2013, 04:15 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

boleh ejah mule kot. tp byk keje gop wase
Reply With Quote
  #24  
Old 16-01-2013, 04:17 PM
peel peel is offline
Active Member

peel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,536
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT buat report polis dan buat surat hantar ke Allianz serta ke BNM....
__________________
MAGNA AURUM RESOURCES - GOLD CREST PAVILION
GOLD - SILVER - MAA TAKAFUL.
Reply With Quote
  #25  
Old 16-01-2013, 04:23 PM
kedaibiasa kedaibiasa is offline
Active Member

kedaibiasa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,164
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azanney View Post
pukul pakai ular
ular ape tu tt..??
__________________
Percutian Sumatera Barat harus diterokai

JUALAN APRON TERPAKAI>>AKAN MUNCUL
Reply With Quote
  #26  
Old 16-01-2013, 04:31 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 26,605
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 336
Active Level
My Mood:
Default

barua tol perangai dia org ni... dapatkan black and white paper.. klu betul ko saman je TT .. kes mengila barbie ni
Reply With Quote
  #27  
Old 16-01-2013, 04:40 PM
noOb noOb is offline
Active Plus

noOb's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2007
Location: Bt.Pahat~Maluri~Jln.Ipoh
Posts: 3,018
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Repot polis je..pastu repot kt bnm..
__________________
~YNWA~
Reply With Quote
  #28  
Old 16-01-2013, 04:44 PM
mrkon mrkon is offline
Active Plus

mrkon's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: silver state
Posts: 2,525
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Masuk court bro lawan, untung2 boleh kaya,Mengikut cerita bro mmg tak bersalah apa pun.
__________________
"apa yang Allah beri kepada kita adalah lebih baik dari apa yang kita minta"
Reply With Quote
  #29  
Old 16-01-2013, 04:50 PM
fred5181 fred5181 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 198
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
mcm pelik je..polis xde cari ko ke klo dh repot tu ke atas nama ko..pstu alih2 die bole claim insuran
mmg ada polis panggil utk buat siasatan..2 minggu lepas kejadian..aku pn dah pergi tapi pegawai tu cuti..so aku call dia cerita kejadian sebenar dan dia maklumkan x ada kes la kalau dah aku tak langgar then dia ckp akan jumpa balik bila dia on duty...aku pun ingat dah aku tak langgar so mmg stel la..mna la aku tau bangsat ni nak bt claim pulak atas aku...
Reply With Quote
  #30  
Old 16-01-2013, 04:53 PM
fred5181 fred5181 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 198
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by badai707 View Post
macam mana dia boleh claim sebab nak kena ada dokumen dari ko?
entahlah..aku pun pelik..yg dia ada cuma no.plat keta aku ja kot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump