Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

  • Do not offer or ask someone to join group/channel out of forum
  • Give credit Thanks/Like to anyone sharing useful information
Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #31  
Old 29-09-2008, 02:26 PM
bmwf1 bmwf1 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 250
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

setuju 100%


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Paid Advertisement
  #32  
Old 04-10-2008, 07:47 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,153
Thanks (Received): 635
Likes (Received): 60
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
sorry bos nak tanya kalau mcm aku bagi signal yg macamnie camna nak kata yer... perlu ikut format gak ker....


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Even guna MTP pun kan ade level TP dan entry so format yg disarankan masih valid.

Tapi trend skrg ramai signal provider tak ikut format dan tak buat summary performance bulanan. So pada newbies dan signal followers hati2 apabila anda mengikut thread signal free dan sentiasa nilai performance bulanan.

Kalau performance bulanan tak konsisten so paham2 ajelah semuanya sudah bsr dan terpelajar hehe
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #33  
Old 07-10-2008, 05:32 PM
jiwo kacau jiwo kacau is offline
Legendary Member

jiwo kacau's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 10,309
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
indi2 atau ea tsb dah ada thread nya masing.
menggunakan sesuatu indi memerlukan kemahiran. bukan ko tanya, aku jawab = ko pandai. tak semudah itu.
itu sebab perbincangan dilakukan di thread masing2.

kalau nakkan holly grail, kena la beramah mesra dulu dgn orang yg ko rasa mempunyai nya. bila ujud rasa mesra, baru la ditempiaskan ilmu tu.

memang ada rasa megah pada yg berjaya. apa taknya, sesuatu yg dianggap paling sukar dah berjaya ditakluki.

nak mintak seringgit pun hanya dapat dari orang yg suka pada ko. inikan pulak nak dapat sesuatu yg orang tu dah banyak korban duit.

sekarang ko dah tunjukkan sinis pada orang2 yg berpengalaman.
makin jauh la nak dapat ilmu free
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

kwang2....den sokong 2020XXXXXXX...........pado newbi ramah mesro dulu jgn men terjah n mintak camtu yo...poe jamban pun byr 50cen...ekau pikir lh sendili
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
......
  #34  
Old 14-10-2008, 01:45 AM
slygeek slygeek is offline
Regular

slygeek's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 220
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

setuju 100%

senang untuk newbie
  #35  
Old 10-11-2008, 11:56 PM
hasni67 hasni67 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sokong & setuju tu
  #36  
Old 13-12-2008, 11:02 PM
merovingian merovingian is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

betul tu...pi jamban pun tak dapat masuk dengan 50sen dah skang ni
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #37  
Old 25-12-2008, 10:55 AM
darwisy darwisy is offline
Forex Moderator

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 831
Thanks (Received): 940
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Mana2 thread signal yg tdk diupdate selepas tempoh masa sebulan akn di close. Ini utk memudahkan pihak CG menguruskan dan monitor semua perjalanan thread signal forex.
Thanks syah_ego thanked for this post
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump