Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 07-03-2012, 12:45 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 783
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak silap aku ada T&C streamyx pasal benda ni... aku pun dah lupe..
tp benda ni dah ada org buat kt kawasan2

1. perumahan condo/apartmnt sebab wireless bb ada max ketinggian.. kalau tinggi sgt kadang2 signal tak stable (bergantung jugak pada ketinggian tower pemancar)..

2. port streamyx dah penuh - takda choicce subscribe benda mcm ni..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 07-03-2012, 12:50 PM
Fxsinsei Fxsinsei is offline
Regular

Fxsinsei's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Location: Tokoyo, London, New York
Posts: 610
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
tak silap aku ada T&C streamyx pasal benda ni... aku pun dah lupe..
tp benda ni dah ada org buat kt kawasan2

1. perumahan condo/apartmnt sebab wireless bb ada max ketinggian.. kalau tinggi sgt kadang2 signal tak stable (bergantung jugak pada ketinggian tower pemancar)..

2. port streamyx dah penuh - takda choicce subscribe benda mcm ni..
Telekom @ Streamyx melarang ke Sebagai home streamyx user menyediakan service hotspots?Speed akan stable jika menggunakkan antenna yang bagus dan wifi amplifier.
__________________
More Silence You Become Much Clearer You Should Hear
Quotation Complete System Wifi Hotspots Kiosk Dan Pertanyaan Klik Sini
[YM : Lycosdos] [Mobile : 0177068376]

Last edited by Fxsinsei; 07-03-2012 at 12:55 PM..
Reply With Quote
  #13  
Old 07-03-2012, 01:04 PM
rimau_belang rimau_belang is offline
Active Member

rimau_belang's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,293
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

menarik giler nie
Reply With Quote
  #14  
Old 07-03-2012, 01:07 PM
Fxsinsei Fxsinsei is offline
Regular

Fxsinsei's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Location: Tokoyo, London, New York
Posts: 610
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rimau_belang View Post
menarik giler nie
dari kira2 yang aku buat modal hardware x sampai pun rm 500.00 tak termasuk sofware..

modal bulanan

streamyx 4mbps = Rm 140

Keuntungan

40 monthly user = Rm 1000.00
__________________
More Silence You Become Much Clearer You Should Hear
Quotation Complete System Wifi Hotspots Kiosk Dan Pertanyaan Klik Sini
[YM : Lycosdos] [Mobile : 0177068376]

Last edited by Fxsinsei; 07-03-2012 at 01:11 PM..
Reply With Quote
Thanks Bro_Izantie, ayie206, Ashadieyah, Y.O.N, takkompom and 2 others thanked for this post
  #15  
Old 07-03-2012, 01:11 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,189
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 109
Active Level
Default

jom buat servis area apartment aku tinggal, confirm meletup pasal student ramai...
__________________
Cetak Murah; Plastic Bag | Paper Bag | Receipt | Coupon | Ticket | Flyer - wasap.my/60186630416
Reply With Quote
  #16  
Old 07-03-2012, 01:14 PM
Fxsinsei Fxsinsei is offline
Regular

Fxsinsei's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Location: Tokoyo, London, New York
Posts: 610
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
jom buat servis area apartment aku tinggal, confirm meletup pasal student ramai...
kat mana tu..Kena servey dulu.
__________________
More Silence You Become Much Clearer You Should Hear
Quotation Complete System Wifi Hotspots Kiosk Dan Pertanyaan Klik Sini
[YM : Lycosdos] [Mobile : 0177068376]
Reply With Quote
  #17  
Old 07-03-2012, 01:23 PM
zulkefly zulkefly is offline
Regular

zulkefly's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2006
Location: Puchong
Posts: 118
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

open source nya billing system pun ada.. easyhotspot.. senang je nak configure. tp server kena ada 2 NIC. kalau tak nak pening bab server, blh subscribe service dorang, easyhotspot nano. paling murah dorang charge $0.07 usd per voucher. sistem ni dari jiran kita, Indonesia.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-03-2012, 01:24 PM
nservas.sales nservas.sales is offline
Active Member

nservas.sales's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,458
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

klu kat kampung blh buat ke ?
__________________
DATABASE PENGELUAR HALAL | LOAN BIZ @ FUNDING SEKTOR F&B | OEM SERVICE - GMP,HALAL,BIOTECH |

RAKAN NIAGA DIPERLUKAN UTK SUPPLY KE 7-E, MYDIN, GIANT
Reply With Quote
  #19  
Old 07-03-2012, 01:25 PM
akuslamberjer akuslamberjer is offline
Super Active

akuslamberjer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,288
Thanks (Received): 102
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak buat gak la..
__________________
.. Jgnlah kamu dilalaikan oleh(urusan) harta benda kamu & anak-pinak kamu drpd mengingati Allah ...(Al-Munafiqun)
Reply With Quote
  #20  
Old 07-03-2012, 01:31 PM
Fxsinsei Fxsinsei is offline
Regular

Fxsinsei's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Location: Tokoyo, London, New York
Posts: 610
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nservas.sales View Post
klu kat kampung blh buat ke ?
kampung kawasan mana? Tgk juga ISP yg ada kat kampung tu?
__________________
More Silence You Become Much Clearer You Should Hear
Quotation Complete System Wifi Hotspots Kiosk Dan Pertanyaan Klik Sini
[YM : Lycosdos] [Mobile : 0177068376]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
wifi hotspot kiosk

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump