Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #511  
Old 05-11-2015, 05:54 PM
kapten_kit kapten_kit is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 421
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nak dividen tinggi mcm bank rakyat join lah KOWAMAS
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #512  
Old 05-11-2015, 11:41 PM
im755 im755 is offline
Super Active

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,018
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by masterjedi1983 View Post
boleh ke beli melalui cara begini. melalui pemindahan. dulu saya pernah tanya tidak boleh. kena jual direct kat bank rakyat.

kes pemindahan pusaka pun tak boleh. kes saya sendiri arwah ayah ada saham bank rakyat pusaka tidak boleh trasnfer kena jual kat kaunter.
good info. ingat boleh maintrasfer jer. kalu boleh main trasfer sure kakitangan bank rakyat leh wat partime benda mcam nie. masyuk
Reply With Quote
  #513  
Old 06-11-2015, 11:49 AM
nopal nopal is offline
Junior

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 62
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by im755 View Post
good info. ingat boleh maintrasfer jer. kalu boleh main trasfer sure kakitangan bank rakyat leh wat partime benda mcam nie. masyuk
Boleh jek main transfer kalau pusaka dengan syarat ada surat kuasa pusaka dari bahagian pusaka pejabat tanah / mahkamah syariah / peguam.....

macam sy, transfer direct bahagian arwah mak kepada saya direct lepas submit borang pe semua kat HQ
Reply With Quote
  #514  
Old 23-01-2019, 04:34 PM
ezal_7855 ezal_7855 is offline
Regular

ezal_7855's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 190
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ada info terkini tak tentang saham bank rakyat ? ada bukak lagi tak
Reply With Quote
  #515  
Old 25-01-2019, 01:09 PM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 414
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 26
Active Level
Default

Apa ye kelebihan Bank Rakyat dari bank2 lain?

Saya baca kalau nak buat pinjaman pendidikan lebih bagus dari PTPTN?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
saham bank rakyat

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump