Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 24-12-2018, 11:12 AM
acHnuLL aDnan acHnuLL aDnan is offline
Active Plus

acHnuLL aDnan's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,823
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abus3189 View Post
Kat area KL or selayang, ade yang tau tak kedai mane ade jual kicap char kuew tiow ni, nak botol kecik je nk try dekat rumah
cuba bro pegi kat pasar tani selayang yg depan psr harian selayang tu..
kat situ ade kedai runcit jual produk2 iks..rasanya ade jual sos char kuew tiau tu..
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 24-12-2018, 11:34 AM
MOD jr. MOD jr. is online now
CG Top Poster Club

MOD jr.'s Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: May 2008
Posts: 23,236
Thanks (Received): 91
Likes (Received): 22
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khairuls View Post
CKT yg sedap sebenarnya bergantung kepada kicap dia tu.
kalau area KL ada jual kat Kerinci.
kalau rajin bole buat sendiri, search online ada banyak cara2 nak buat kicap tu
banyak duit aku abis buat research sendiri sos ni
__________________


IKOFX SUPPORTER
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump