Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-11-2010, 09:15 PM
Hujimy Hujimy is offline
Active Member

Hujimy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,043
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

boleh detail x bro, lokasi mana cawangan tu
__________________
SIGNAL DARI BANK FOREX - $99/sebulan
SIGNAL DARI BANK FOREX - $99/sebulan

PONDOK FOREX WARRIOR CYBERJAYA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-11-2010, 09:09 AM
mustafakamaljebah66 mustafakamaljebah66 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 123
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
MYEG = Syarikat yang diberi konsensi sehingga tahun 2015 untuk menjalankan bisnes e-khidmat.

MYEG memang satu bisnes online yang memang buat duit.
Tetapi pendapatan utama ialah dari transaksi JPJ (test berkomputer ujian lesen L) di mana pendapatan syarikat itu syubhah kerana terdapat transaksi rasuah terlibat di cawangan MYEG.

Tepuk dada tanya selera yer
Buktikan!!
Reply With Quote
  #13  
Old 06-11-2010, 05:45 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Bandar Tasik Puteri, Rawang
Posts: 32,518
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mustafakamaljebah66 View Post
Buktikan!!
wah..cabar tuan Haq kita..
__________________
Dapatkan Penapis Air/Udara Cuckoo Di SINI

Perkhidmatan Merekabentuk & Menyediakan Lukisan Civil & Struktur

Reply With Quote
  #14  
Old 06-11-2010, 07:04 PM
biosumber biosumber is offline
Active Member

biosumber's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Location: dunia hanya sementara
Posts: 2,161
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

thread semakin panas
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 07-11-2010, 03:03 PM
Drake Drake is offline
Regular

Drake's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2009
Location: Puchong, Selangor
Posts: 360
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

100% melonjak naik saham tu.. yg betul2 buat duit org2 dalam n kroni2 le.. yang lain tumpang sikit2

tp myeg ni service mantap.. promo n marketing pun boleh tahan..

p/s: penah renew r/tax n insuran dgn myeg. bayar online pukul 4:00 ptg, esok 11 pagi dah dapat r/tax baru
Reply With Quote
  #16  
Old 08-11-2010, 02:04 PM
shahnd shahnd is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 77
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kiranya setakat ni andainya sahaja lah kan. tapi kalau betul ada bukti bagus jugak hantar jer laporan. jadi pendapat ramai2 ni myeg masih ada peluang untuk naik ker bagi baki tahunan konsesi dorang tu.
Reply With Quote
  #17  
Old 08-11-2010, 02:13 PM
drpsychomereng drpsychomereng is offline
Active Member

drpsychomereng's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,329
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau dari segi pembelian saham syarikat, kita pun susah nak detailkan psl syubahah ni..even ko melabur dlm asb pun dikira ade syak & syubahah.. kita mmg tahu profile comp, tp kita kurang tahu psl pelaburan mereka.. sebab tu setiap tahun nilai pelaburan yg matang perlu dizakatkan.. lain klu ko dah tau comp yg mmg berjalan atas sesuatu yg haram mcm BERJAYA BERHAD, tp korg tetap bli saham dia.. yg tu sendiri boleh pk lah..
Reply With Quote
Thanks donat88, black_santa8785 thanked for this post
  #18  
Old 08-11-2010, 02:15 PM
shahnd shahnd is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 77
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

orait BERJAYA BERHAD haram....

jadi pendapat rakan2 pasal myeg bagi baki konsesi yang ada ni ada peluang ker nak naik
Reply With Quote
  #19  
Old 08-11-2010, 02:22 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 11,396
Thanks (Received): 204
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
MYEG = Syarikat yang diberi konsensi sehingga tahun 2015 untuk menjalankan bisnes e-khidmat.

MYEG memang satu bisnes online yang memang buat duit.
Tetapi pendapatan utama ialah dari transaksi JPJ (test berkomputer ujian lesen L) di mana pendapatan syarikat itu syubhah kerana terdapat transaksi rasuah terlibat di cawangan MYEG.

Tepuk dada tanya selera yer
uish......kalu menggunakan perkhidmatan dia cam mane plak?
rasuah??? terang detail skit bro
Reply With Quote
  #20  
Old 08-11-2010, 09:50 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mustafakamaljebah66 View Post
Buktikan!!
Aku pernah buat bisnes driving school dan aku sendiri pernah...

Pergi tanya driving school, nak pass ujian lesen L, ada jalan tak?

Makin advance, hanya beri nombor IC dan bayar Rm500-Rm800. Dok rumah diam-diam dan anda lulus..Tak payah pergi amik exam pun..

Nama jer chairman Melayu, tapi...??

Kenapa Maya Karin jadi model iklan MYeG? Ada sebab musababnya..

Ada 3 syarikat dapat konsesi dari kerajaan untuk melaksanakan e-services.

1) myeg
2) myspeed
3) komms

dan satu company control gateway

1) pdx

tapi apa jadi sekarang? hanya tinggal myeg dan komms..myspeed telah dibeli oleh myeg secara senyap..dan pdx telah dibeli oleh myeg secara senyap..

apa jadi pada komms? pencabar utama mereka?

malas nak cerita lah bro..ini semua open secret dan melibatkan high ranking politician..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump