Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Trading Styles

Forex Trading Styles Some traders prefer to use several methods in their trading. This forum discussed about it in details.

  • Do not offer or ask someone to join group/channel out of forum
  • Give credit Thanks/Like to anyone sharing useful information
Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-05-2010, 11:55 AM
dayak dayak is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dsena View Post


INI ADALAH CONTOH TRADE PAIR GU PADA 27 HB YANG LEPAS PIPS SEMUDAH ABC.BANYAK LAGI AKAN DIRUNGKAI INSYALLAH.
bagus tu bro
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 01-05-2010, 11:56 AM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by S.Y.E.D View Post
salam weekend masta dsena... indi nomok tu repaint tak...thxx
repaint kalau tak reti guna mmg repaint .kalau reti popit kaw kaw punya multi pair.waktu org nak buy kita sell dulu,pastu kita sama sama buy pulak makan pi balik.contoh mcm kelmarin saya tak begitu berminat dgn pair gu tak ada set up saya berminat dgn pair ucad.hasil nya 145pips.paid

Last edited by dsena; 01-05-2010 at 12:00 PM..
Reply With Quote
Thanks S.Y.E.D thanked for this post
  #23  
Old 01-05-2010, 11:57 AM
rafiqi.ifx rafiqi.ifx is offline
Regular

rafiqi.ifx's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Posts: 449
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bump up for the new thread
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
INSTAFOREX OFFICIAL IB DEPO/WD 3.8/3.6

Skype/Yahoo Messenger: rafiqirazali
No HP: 014-522 59 96, 012-966 04 09
Reply With Quote
  #24  
Old 01-05-2010, 12:00 PM
S.Y.E.D S.Y.E.D is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: Terengganu Forex Club << TFxC >>
Posts: 18,685
Thanks (Received): 591
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dsena View Post
repaint kalau tak reti guna mmg repaint .kalau reti popit kaw kaw punya multi pair.waktu org nak buy kita sell dulu,pastu kita sama sama buy pulak makan pi balik
noobie tumpang belajaq noo
Reply With Quote
  #25  
Old 01-05-2010, 12:03 PM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by S.Y.E.D View Post
noobie tumpang belajaq noo
hik hik masto bosat nak live trade pun bole no hal
Reply With Quote
  #26  
Old 01-05-2010, 12:09 PM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by S.Y.E.D View Post
noobie tumpang belajaq noo
contoh lagi brapa hb tak ingat gu down masto dah tepek chart kat tread masto tomie ada support kat bawah.patik relax saja gu belum os setting no 9 blum siap .besoknya gu down lagi set up no 9 h4 complete patik buy hat bawah hasilnya fuh 5250k

Last edited by dsena; 01-05-2010 at 12:13 PM..
Reply With Quote
  #27  
Old 01-05-2010, 12:21 PM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lagi satu cth tarikh juga tak ingat kat tread masto tomie.

ado masto TL kat sell sbb dia sell siap tepek chart tapi patik masih buy set up tak siap lagi.london open market naik setup no 9 complete.buy closed popit.sell pulak terus langgar po masto TL tapi ckp patik tak ada org nak cayo diam jer l sbb patik kena perli.
Reply With Quote
  #28  
Old 01-05-2010, 12:23 PM
nirwana nirwana is offline
Active Plus

nirwana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,358
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dsena View Post


INI ADALAH CONTOH TRADE PAIR GU PADA 27 HB YANG LEPAS PIPS SEMUDAH ABC.BANYAK LAGI AKAN DIRUNGKAI INSYALLAH.
bila boleh kasi template n indi masta dsena
Reply With Quote
  #29  
Old 01-05-2010, 12:27 PM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Lagi satu cth.masto wave tepek chart sell kat tread masto tomie.
Indi no 9 patik pun dia dah buang .

Malam tu pakat pakat sell ramai ramai.tapi patik buat buy kerana setup no 9 siap hasil nya patik konyang sorang sorang
Reply With Quote
Thanks nirwana thanked for this post
  #30  
Old 01-05-2010, 12:28 PM
dsena dsena is offline
Legendary Member

dsena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 11,499
Thanks (Received): 1856
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nirwana View Post
bila boleh kasi template n indi masta dsena

Nanti patik bagi link yang nak disedut dont wori sebelum senin mesti ada punya.
Reply With Quote
Thanks nirwana, mjzebra thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump