Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 18-08-2007, 07:37 AM
otakbisnes otakbisnes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 292
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku join gak.. pernah dapat bonus RM 42 je.. haha xpernah menjual..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 18-08-2007, 08:11 AM
fareast262 fareast262 is offline
Active Plus

fareast262's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,006
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

erm...
besar jugak tue rm20k....
kner cari anak dato la nak masuk bnda nih...
patut la dlm ms 1 bulan dah dpt 4-5 angka....modal dier pon dah 5 angka dah...
__________________
Consultant
Pelaburan Mara Berhad (PMB) Investment.

KLIK utk info :
http://InvestpelaburanMARA.wasap.my
Reply With Quote
  #13  
Old 19-08-2007, 09:04 PM
matagas matagas is online now
Super Active

matagas's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Feb 2007
Location: Tg Agas ,P.Dickson--->Masjid Tanah,Melaka
Posts: 8,179
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fareast262 View Post
erm...
besar jugak tue rm20k....
kner cari anak dato la nak masuk bnda nih...
patut la dlm ms 1 bulan dah dpt 4-5 angka....modal dier pon dah 5 angka dah...
anak dato pun tak nak masuk kena jual barang tu....
labur RM21k(pinjaman disediakan)
lepas tu dpt 10 buah penapis air( lebih kurang RM 2000 sebuah )
10 buah ...apa lagi kena jual le..tu pasal boleh balik modal katanya..(tu pun kalau habis jual 10 buah tu.)

tu yg setakat aku tahu.. sebabnya lepas dia kata kena jual penapis air aku terus tak nak amik tahu
Reply With Quote
  #14  
Old 19-08-2007, 09:19 PM
ratusanRM ratusanRM is offline
CG Top Poster Club

ratusanRM's Avatar

 
Trader Rating: (70)
Join Date: Apr 2007
Location: AIA Public Takaful
Posts: 22,678
Thanks (Received): 352
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

sepupu den pernah join HAI-O ni...


den sempat tgk presentation 1/2 je.. Gila punya keje..!!

Leader suggest kita amik personal loan 20k... pastu cari 3 org d/line & seterusnya..!!

jenis leader mcm ni kejar PANGKAT..!! Bukan SALES...

mana2 MLM kalu wat sistem mcm ni akan dpt 4 angka 1st month... 2nd month kalu x cari org, alamat menagis laaa

last2 sepupu den skrg ni dok byr loan je... upline ntah ke mana brg ntah ke mana... jual corset.. 1 set 2k

material FIR mcm dibuat utk pakaian angkasawan kata UPLINE
Reply With Quote
  #15  
Old 20-08-2007, 10:45 AM
kentut kentut is offline
Newbie

kentut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 44
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

betapa untungnya kalau downline tu ada idea macam boss Hai-o. Bisness kapal terbang, profit pun tak macam ni
Reply With Quote
  #16  
Old 20-08-2007, 12:16 PM
syaq syaq is offline
Legendary Member

syaq's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: KL - SEREMBAN - MELAKA
Posts: 13,425
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kepada sesiapa yg betul2 nak buat kerja,usaha keras dengan gigih dan nak berjaya saja baru leh join hai o dengan modal RM21k tu...
__________________
PROMOSI PROTON & PERODUA!!
Call/WhatsApp
012-6611828
Reply With Quote
  #17  
Old 13-09-2007, 10:02 PM
DanielAriffin DanielAriffin is offline
Super Active


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Location: Penang and penisular mesia
Posts: 7,042
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Hello geng...
Terpanggil sejenak untuk coret sini... Benda ni last 3 week dapat sponser,tak payah bayar... tapi nak nak bayar jasa balik tu payah... maybe aku buleh dapat 3 org,bagaimana yg 3 org tu setiap org buleh dapat 3 org pulak... nanti ader org bawah tersangkut,Kesian bukan apa 20k tu bukan amout kecik
__________________
Become Consultant without leave your current job? now we hire 1000 consultant.. already agent also can apply no problems.. legal contract will provided..
Working with banking? want become onwner consultant? also can.. whatsapp me...
012.403.7378
Reply With Quote
  #18  
Old 13-09-2007, 10:05 PM
beautifulmind beautifulmind is offline
Active Plus

beautifulmind's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: AEON Cheras Selatan
Posts: 3,810
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku ade jenis malas cari org macamane?

ade reward ke bulanan tanpa refer org?

sorry bro...aku passive jer...mcm hyip..

heheheh..

cheers!!!
__________________
Banyak sangat barang di rumah, pejabat dan kedai yang tidak tersusun? Perlukan stor atau ruang , jemput datang di Stor layan diri di No 15 Jalan Temenggung 25/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras Selangor.
Reply With Quote
  #19  
Old 13-09-2007, 10:19 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: JUTAWANBORNEO
Posts: 19,570
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default emmm

Quote:
Originally Posted by matagas View Post
anak dato pun tak nak masuk kena jual barang tu....
labur RM21k(pinjaman disediakan)
lepas tu dpt 10 buah penapis air( lebih kurang RM 2000 sebuah )
10 buah ...apa lagi kena jual le..tu pasal boleh balik modal katanya..(tu pun kalau habis jual 10 buah tu.)

tu yg setakat aku tahu.. sebabnya lepas dia kata kena jual penapis air aku terus tak nak amik tahu
macam mana tu... aku nak apply loan boleh ?
__________________
IKOFX
BUKAN SEKADAR TRADING

BORONG MADU KELULUT DARI SARAWAK WASAP 0145055566
Reply With Quote
  #20  
Old 14-09-2007, 02:29 PM
syaq syaq is offline
Legendary Member

syaq's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: KL - SEREMBAN - MELAKA
Posts: 13,425
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sapo yg nak join tapi passive...baik tak yah join...abihkan duit jo nanti...hhehee...
__________________
PROMOSI PROTON & PERODUA!!
Call/WhatsApp
012-6611828
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump