Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29-04-2019, 09:51 AM
kipassiling kipassiling is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 821
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 64
Active Level
Default CCTV, Ada Cadangan?

Salam/hai,

Saya nak mencari CCTV out door dan indoor (yang boleh tengok live) untuk pasang di kampung. Nak tanya, ada option macam mana nak connect dengan internet (wifi)? sebab di rumah tiada talian internet cable. adakah kena beli modem sim kad etc?

ada cadangan network system macam mana saya perlu guna? (yang jimat)

harap dapat membantu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-05-2019, 06:47 PM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Super Active

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 6,591
Likes (Received): 1686
Blog Entries: 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Salam/hai,

Saya nak mencari CCTV out door dan indoor (yang boleh tengok live) untuk pasang di kampung. Nak tanya, ada option macam mana nak connect dengan internet (wifi)? sebab di rumah tiada talian internet cable. adakah kena beli modem sim kad etc?

ada cadangan network system macam mana saya perlu guna? (yang jimat)

harap dapat membantu.
bleh je pasang dalam RM1.5k HD set (bergantung pada jarak), untuk option internet bleh dapatkan wireless router yang guna simkad dari telco (contoh maxis ada pakej RM180++ untuk 60GB data) .. DVR2 model sekarang xperlu configure port, semua dah pakai sistem QR Code .. dah plug & play je

saya pun ex-installer ada kampeni sendiri, tp skrg main pasang untuk kenalan terdekat je, sbb kekadang masa tak izinkan

__________________

"It's me, infront of dark retina, all you can feel is invisibility and silence" - Joe Isabella
Reply With Quote
Likes ujikaji1 liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump