Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-01-2011, 03:40 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,258
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 116
Active Level
Default CG Running Club

Salam semua,
Ada sesiapa kat sini yg berminat/mempunyai hobi jogging/running atau selalu memasuki event marathon/half marathon dan sebagainya.
Kebiasaanya saya 2 kali seminggu akan berada di Tasik Perdana/Taman Metropolitan Kepong/TTDI utk berlari-lari anak selama 1 jam setiap sesi. Kalau ramai yg mempunyai hobi yg sama kat sini bolehlah join sambil mencuci mata....

Last edited by pokyo; 20-11-2013 at 12:27 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-01-2011, 03:43 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,862
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 748
Active Level
My Mood:
Default

hhehehe... Hobi aku nih, 4 kali seminggu aku jogging kt tasik permaisuri... peh... sana suma hardcore runner... Aku base set time 45 minute jerk... lari slow2 arr.. dah x larat sgt.. hehehe... tp mmg enjoy sambil cuci mata...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2011, 03:48 PM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 25,089
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 213
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sukan feveret aku...slalu jugak joging utk maintain stamina, dulu rajin la joging kat kepong tu, track situ best naik turun bukit
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2011, 03:53 PM
digimortal digimortal is offline
Active Member

digimortal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,331
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 9
Active Level
Default

jogging juga kegemaran saya selain berbasikal..

jogging bagus selain dapat menguatkan jantung, peredaran darah serta pergerakan semua anggota..

saya gunakan method/teknik kaedah chi running.. ada masanya saya gunakan kaedah barefoot running.. tetapi barefoot teknik memerlukan stamina tinggi dan cepat memenatkan..
Reply With Quote
  #5  
Old 12-01-2011, 03:54 PM
anakmalaya anakmalaya is offline
Active Plus

anakmalaya's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,632
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

aku jogging kat taman tasik titiwangsa.. sabtu,ahad ade ler.. pepagi kalo tak de pe nak buat..
Reply With Quote
  #6  
Old 12-01-2011, 03:58 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 30,328
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 40
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pokyo dok mana.. Aku slalu gak g ttdi joging.tapi pagi la
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #7  
Old 12-01-2011, 04:04 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,258
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 116
Active Level
Default

hehe ni semua stamina dah tinggi ni, saya angin cukup2 jer...
saya dah jogging lari sejak 1996 zaman bujang lagi cuma tak serius sgt, almaklum dulu merokok tapi sekarang sejak berenti dah boleh rasa paru2 kembali kosong... target tahun ni nak masuk 1st event, dpt 12k dulu pun cukuplah. tapi nak ajak kawan pergi jogging sekarang memang susah, byk alasan - lutut dah tak larat, takut kena heart attack, angin takde, dah tua....
Reply With Quote
  #8  
Old 12-01-2011, 04:08 PM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 25,089
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 213
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bole lari 45min nonstop kire bagus ler
Reply With Quote
  #9  
Old 12-01-2011, 04:13 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 14,294
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 193
Active Level
My Mood:
Default

nak jadikan hobi tapi tak lepas...
tapak kaki+lutut sakit...

tukar jadi mtb
Reply With Quote
  #10  
Old 12-01-2011, 05:41 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,258
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 116
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
Pokyo dok mana.. Aku slalu gak g ttdi joging.tapi pagi la
duduk sunway damansara...
TTDI memang tempat joging terbaik kat kl ni, terang mata teman kalau pergi situ....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump