Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5021  
Old 16-02-2019, 04:37 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,611
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 324
Active Level
My Mood:
Default

Kau Roadblock Hatiku
telemovie ni boleh layan geng. santai ja.

myinfotaip.com/2018/11/kau-roadblock-hatiku.html
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5022  
Old 16-02-2019, 04:46 PM
dungunboy dungunboy is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 503
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 56
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
Back To The Future dulu masa tayang kat tv,sekolah rendah lagi.
tgk suka2 ja,mana nak ambik tau pasal jalan creta.
skrg tgk balik, dah settle no1 dan 2. esok lusa tgk yg last plak
Ade link download x? Share boleh?
Reply With Quote
  #5023  
Old 16-02-2019, 08:13 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,611
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 324
Active Level
My Mood:
Default

Mr Hurt
8/10
serius la engkorang kena layan. filem romantik komedi Thailand mmg tak pernah mengecewakan. aku bet lepas layan Mr hurt klo engkorang kata tak best,engkorang boleh kecam aku.
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #5024  
Old 18-02-2019, 09:30 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,611
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 324
Active Level
My Mood:
Default

Ittefaq 9/10
bukan tipikal filem bollywood cinta menari menyanyi.
ni filem tentang crime. durasi 1jam 45minit

Kisah Dev seorang pegawai polis yang cekap ditugaskan untuk mengambil kes berprofile tinggi iaitu kes pembunuhan yang agak rumit. Kecekapannya tercabar apabila 2 orang suspek masing-masing bijak memanipulasi keadaan. Kes perlu diselesaikan dlm masa 3 hari. Kes ini mendapat liputan luas media. Antara 2 orang suspek ini siapa sebenarnya pembunuh??

Filem ni mengajak penonton bermain teka-teki siapa pembunuh sebenar dan membuatkan penonton tidak berganjak dari tempat duduk untuk tahu endingnya.

Engkorang layan dulu filem ni.
sejujurnya sampai pertengahan cerita, engkorang teka siapa pembunuh? Vikram atau Maya?
quote post aku ni dgn jawapan tp jgn spoiler siapa pembunuh sebenar

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #5025  
Old 19-02-2019, 10:35 AM
nonoo1 nonoo1 is offline
Super Active

nonoo1's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,719
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 223
Active Level
My Mood:
Default

rating 9.5/10

best, fighting scene dia mmg power..
aku suka tgk cerita ni..
cuma cerita tak habis sebab ada sambungan, mmg look forward sambungan dia..
memuaskan hati tgk cerita ni..

Reply With Quote
  #5026  
Old Yesterday, 08:35 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,611
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 324
Active Level
My Mood:
Default

A Simple Favor.
yg minat filem Gone Girl kena layan A Simple Favor pulak!

Stephanie ibu tunggal yang memiliki vlog dan berkawan dengan Emily,wanita kelas atasan yang selalu berahsia. Anak mereka bersekolah di sekolah yang sama. Bila Emily hilang, Stephanie cuba menyiasat kehilangannya.

Anna Kendrick gaisss
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump