Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-05-2018, 10:41 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 17,483
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 540
Active Level
Default

Ala,poyo la plak si embong ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-05-2018, 11:21 PM
nx105 nx105 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,504
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 54
Active Level
Default

harap2 yb2 PH jgn ada kaitan mesra la ngan artis2..x dak paedah..
jgn la tiba2 wat perangai cam yb2 BN lepas...

carilah wanita terbaik utk yb2..bukan senang jd yb2
Reply With Quote
  #13  
Old 16-05-2018, 11:32 PM
Emy_Ezra Emy_Ezra is offline
Active Plus

Emy_Ezra's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,744
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 72
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pui tetibe dah lama kenal.

Harap yb syed tak terpedaya dengan retis-retis.
Menumpang publisiti semata.
Reply With Quote
  #14  
Old 16-05-2018, 11:39 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,423
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1178
Active Level
My Mood:
Default

lalang??
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
  #15  
Old 17-05-2018, 05:01 AM
my360cam my360cam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 751
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 39
Active Level
Default Pandangan Syed Saddiq tentang Neelofa dan wanita idaman



SEJAK Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) lalu, kelibat Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abul Rahman, 26, semakin menjadi perhatian ramai.

Tidak hairanlah apabila netizen mula mengorek apa sahaja cerita mengenai anak kelahiran Kangkar Pulai ini.


Dan kemunculan Juara Debat Asia ini di program MeleTop telah menggamatkan lagi program yang dikendalikan oleh Nabil Ahmad dan Neelofa itu.

Menerusi program berkenaan, Saddiq mengakui telah mengikuti Instagram Neelofa sejak lama dahulu.

Bahkan anak bongsu daripada empat beradik ini juga secara sporting berkongsi lima sebab dia mengikuti perkembangan Neelofa di media sosial apabila diminta oleh Nabil.

"Bagi saya Neelofa adalah ahli perniagaan yang berjaya. Kedua dia pintar dan intelektual, ketiga dia adalah progresif leader.

"Keempat Neelofa telah berjaya mengangkat nama Malaysia di persada dunia dan kelima, dia telah menjadi inspirasi kepada ramai," jelasnya.

Malah, ahli politik muda yang murah dengan senyuman ini juga secara sporting melayan sesi debat bersama Nabil melibatkan topik, gadis pilihan sendiri vs gadis pilihan ibu.

Sambil bergurau dan berseloroh, Saddiq yang perlu mempertahankan gadis pilihan ibu lebih baik berkata, jika dia menjawab salah, dia bimbang tidak boleh balik raya dan masuk ke rumah kerana ibunya juga sedang menonton program berkenaan sebagai point penting.

"Kedua, syurga di bawah tapak kaki ibu dan ketiga, saya di sini kerana ibu saya, tanpa jasa dan bakti, saya tak akan berada di sini.

"Apatah lagi dulu saya sangat nakal, bukan dari keluarga senang dan walau nakal seteruk mana, ibu tetap dengan saya," katanya sambil disambut sorakan daripada penoton.

Ditanya mengenai ciri wanita pilihannya, Saddiq berkata, dia tidak memilih dan apa yang penting perlulah sekepala.

"Kalau boleh saya tak mahu pasangan yang serius, kerana bila bekerja, saya seorang yang serius.

"Jadi bila bekerja serius dan balik rumah serius, boleh pening nanti.

"Apa yang boleh saya katakan, saya tidak ada ciri-ciri spesifik, siapa yang saya suka. Bagi saya bila kita jumpa orang yang betul, kita tahu itulah individu yang tepat untuk kita," jelasnya.
Reply With Quote
  #16  
Old 17-05-2018, 08:00 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,528
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Syed saddiq mesti ramai gila

Tengok neelopa pun cam gila kot
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #17  
Old 17-05-2018, 08:44 AM
stuck stuck is offline
Active Plus

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,623
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 42
Active Level
My Mood:
Default

alahai buka 1 topik psl dia cukup la tt, berita lain tepek skali sng,
setiap berita psl dia hang bukak topik baru
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #18  
Old 17-05-2018, 08:53 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,866
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 277
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by toman88 View Post
pak dia mana? asyik2 mak ja
hmm entahla..tak pernah diceritakan
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #19  
Old 17-05-2018, 09:02 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,528
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tengok cam neelopa pun bagi isyarat kat meletup

Last neelopa sapu kot wakakkaka
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Likes eday84 liked this post
  #20  
Old 17-05-2018, 09:07 AM
simplest_box simplest_box is offline
Active Plus

simplest_box's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,692
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 52
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
hmm entahla..tak pernah diceritakan
Ada. Dia buat video pasal famili dia. Bukan dari keluarga yg senang dia ni. Ingatkankan dari famili have2. Dalam video tu dia cerita pasal pak dia bangun 5 pagi tiap hari naik kapcai gi keje kat singapore.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump