Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > Games (iOS, Android, Windows Phones)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #581  
Old 17-04-2018, 01:56 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
uit ni 4 ekoq je.. total bleh bwk 6 ekoq kan..

bigfoot ngan eclipse dah ado.. semetara nak farm lagi 2 ekoq tu.. pet mana yg bagus utk dibawa ye
Farm je dulu kat RB1 ni
Masih mudah lagi berbanding RB2
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #582  
Old 17-04-2018, 02:16 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,432
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 137
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Farm je dulu kat RB1 ni
Masih mudah lagi berbanding RB2
ikutkan byk yg ekau tak jwb soalan2 den sblm ni huhu..

den tanyo tu, total pet bleh bwk 6 ekoq.. 2 ekoq ( big foot & eclipse ) sudah ada, lagi 4 ekoq nak bwk pet apa yg membantu? sebab takleh nak farm lagi hornet ngan farmiliar tu

tgh stuck kat umbala 310 ..
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #583  
Old 17-04-2018, 02:18 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMHFZ View Post
den tiba2 layan pula game ni. hahaha

cuma baru lepas RB1. tp kenapa semua item & duit hilang? wuuu

IGN: AlongRanger

meh add
Lepas RB
Duit di tukar jadi Diamond
Item memang hilang kecuali gems
Reply With Quote
  #584  
Old 17-04-2018, 02:19 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ataufik3 View Post
aktif tak guide ni? guide group melayu aku join dah x aktif. adeh. war pun 2 orang jer fight
Guild ni ada jgk menang bang
Kena lg rmai yg pawer tinggi join baru leh slalu menang
Semua char teman join guild ni je
Reply With Quote
  #585  
Old 17-04-2018, 02:20 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nonoo1 View Post
not bad la.. tricky sikit dari rb1..
nyawa hero mcm kaca, mati tank, matilah hero.. huhuuu
setup semua tak leh ikut yg lama, byk skill buff yg ada cam xda guna dah..
tp main releks2 ja rb2 ni..
takat ni map pun senang lg push, skill strenghten sgt2 membantu..
sekarang ni lekat pun sbb lvl low ja.. tunggu lvl tinggi skit push blk..

p/s tak perlu pun sampai big 4, dpt 2 dari big 4 pun ok..2 lg pirate skeleton dan archer skeleton
Ok bang
Thanks atas perkongsian info
Baru nak mula aktif balik setelah lama idle
Reply With Quote
  #586  
Old 17-04-2018, 02:22 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
ikutkan byk yg ekau tak jwb soalan2 den sblm ni huhu..

den tanyo tu, total pet bleh bwk 6 ekoq.. 2 ekoq ( big foot & eclipse ) sudah ada, lagi 4 ekoq nak bwk pet apa yg membantu? sebab takleh nak farm lagi hornet ngan farmiliar tu

tgh stuck kat umbala 310 ..
Soalan mano tu jang
Yang mano den tau den jawab
Tak tau kono yg lg pawer la jawab
Reply With Quote
  #587  
Old 16-05-2018, 12:46 PM
trichogaster trichogaster is offline
Regular

trichogaster's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2013
Posts: 679
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

akhirnya lpas jugak map 830 rb1..haha lepak rb1 ja la..bg pet 100 dulu..
Reply With Quote
  #588  
Old 16-05-2018, 12:52 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by trichogaster View Post
akhirnya lpas jugak map 830 rb1..haha lepak rb1 ja la..bg pet 100 dulu..
Dah lama tak bukak ni
Level brp ntah skrg
Reply With Quote
  #589  
Old 02-06-2018, 03:32 AM
Archangel17 Archangel17 is offline
Active Member

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,659
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 209
Active Level
Default

Thief/Assasin character dah kluar.. sape2 peram novice tu dah leh tukar la..
Reply With Quote
  #590  
Old 02-06-2018, 04:06 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,014
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2711
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Archangel17 View Post
Thief/Assasin character dah kluar.. sape2 peram novice tu dah leh tukar la..
Untung la sapa leh tukar jadi assasin
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump