Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-05-2018, 08:48 PM
the_one the_one is offline
Active Plus

the_one's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,867
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 42
Active Level
Default Offer RM500 untuk dapatkan no maxis lama

Saya Offer RM500.

siapa kerja maxis kat carigold .ceritanya number prepaid maxis business saya dah luput tahun lepas lagi.. lupa nak topup, dok whatapps ja, ni dah susah kalau whatapps problem, dah tak leh pakai no tu sebab nak kena verify whatapps number tu..banyak custoemr whatapps number tu..

kalau sapa sapa kerja maxis boleh tolong dapatkan no ni, tak kira prepaid ka pospaid ka, saya offer RM500 untuk servis anda. Harga sim kad/pospaid saya bayaq lain. Janji dapat no ni
__________________
Ada orang suka update news benda bagus, tapi bila berasakan sudah bagus sampai tak boleh tegur,provoke sana sini kumpulan lain, itu tak bagus!! Mohon terasa
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-05-2018, 02:42 AM
yui yui is offline
Regular

yui's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 202
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Pergi maxis center la bos, tanya status no tu..
either dah recycle atau tergantung
__________________
We are proud to be Malaysian!
Reply With Quote
  #3  
Old 16-05-2018, 04:50 AM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,452
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 141
Active Level
Default

call no tu

kalau org angkat offer la dia berapa tuan mampu

kalau x active gi maxis jer minta no tu
Reply With Quote
  #4  
Old 16-05-2018, 07:42 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,285
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 121
Blog Entries: 3
Active Level
Default

satu tered lagi member cg offer RM5,000 untuk nombor dah expire
Reply With Quote
  #5  
Old 16-05-2018, 08:51 AM
izaf505 izaf505 is offline
Active Member

izaf505's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Location: Ipoh & Alor Gajah
Posts: 1,477
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 14
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

kol nombor tersebut, sekiranya diangkat kawtim dgn owner baru utk dptkn nmbr tu semula.
kalau xbertuan lg , pegi maxis centre & minta aktifkan semula nmbr tu atas nm tuan
Reply With Quote
  #6  
Old 17-05-2018, 08:38 AM
the_one the_one is offline
Active Plus

the_one's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,867
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 42
Active Level
Default

no tak bertuan lagi tu.. dah gi maxis center. diaorang cakap tak boleh, nampak macam malas buat kerja la tu... mula mula offer atas nama pospaid, lepas tu masuk dalam room diaorang bincang dengan manager, tak boleh buat pulak..
__________________
Ada orang suka update news benda bagus, tapi bila berasakan sudah bagus sampai tak boleh tegur,provoke sana sini kumpulan lain, itu tak bagus!! Mohon terasa
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump