Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #211  
Old 30-03-2018, 06:50 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,971
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 289
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bananaphone View Post
boleh. potongan biro angkasa akpk boleh tlg rendahkan payment. akpk baru je lepas buat talk kat ofis sy.

skrg ni kalau dah ccris ke apa. susah nk loan mana2. kalau loan monthly bayar 1500. g akpk kira kena la bayar 500. 1000 balance buat buat saving. akpk ni bagus. tp dgn syarat. dah beli rumah dgn keta. lepas mmg dah xnak fikir nk buat loan.
trimas tuan. ada tempoh berapa lama ke bank akan blacklist kita dari buat loan sbb join akpk??
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #212  
Old 30-03-2018, 06:54 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,971
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 289
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mee siput View Post
AKPK ni bagus utk org yg dah blur tak tau camne nak urus hutang..rimas dikejar tiap2 hari dgn pemungut hutang.

sy dah setel dgn akpk ni tahun lepas. tapi impak dia sy tak boleh nak refinance rumah...wpun dah ada release letter drpd setiap bank yg kita dah setel all the debt. cek kat ccris pun dah clear. tapi nak buat refinance rumah tak lepas. sebab katanya bank boleh detect history kita dgn akpk ni. tu je la masalah nya.
masalah gak ini. baru fikir nk manupulate akpk..
Reply With Quote
  #213  
Old 14-05-2018, 05:31 PM
nasuha_2007 nasuha_2007 is online now
Active Member

nasuha_2007's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,996
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kepada penjawat awam yang ada byk personal loan koperasi yang rate tinggi2, meh PM saya, saya ada jalan untuk overlap dgn loan kadar 3.9% melalui autodebit, so payslip tuan-puan akan cantik berseri2 tak mcm org banyak hutang, silap2 boleh dapat cash lagi 15-20K, nak maklumat lanjut sila PM saya tanpa ragu2
__________________
Syukur atas Nikmat Allah
Reply With Quote
  #214  
Old 14-05-2018, 07:19 PM
azampenaga azampenaga is offline
Regular

azampenaga's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 437
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

camna kata akpk bg kurang interest...
dh pergi masuk akpk..
memang la kurang bayaran bulanan tapi tempoh loan di panjang.
ingat blh kurang interest
Reply With Quote
  #215  
Old 14-05-2018, 07:21 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 38,397
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 575
Active Level
My Mood:
Default

dah masuk rekod akpk... mmg tuh dah tahap tenat la... kire jalan mati dah..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #216  
Old 18-07-2018, 09:29 PM
zamnrul zamnrul is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Dec 2009
Location: Bandar Sri Sendayan~Pandan Jaya
Posts: 3,165
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam nak tanya dah kuar dari akpk..berapa lama nak clear nama dr ccris..dah call hong leong dia org kata dah unttagged nama..tinggal rhb bank je lagi tak tau apa status..tapi slalu amik masa berapa lama
__________________
JOIN GROUP TELEGRAM CSR100 SILA PM
Reply With Quote
  #217  
Old 18-07-2018, 09:58 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,482
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Moga Allah Taala permudahkan

sapa nak bantuan insyaallah saya bantu terdaya
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #218  
Old 18-07-2018, 10:02 PM
ooz ooz is offline
Active Member

ooz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Posts: 2,267
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 135
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zamnrul View Post
Salam nak tanya dah kuar dari akpk..berapa lama nak clear nama dr ccris..dah call hong leong dia org kata dah unttagged nama..tinggal rhb bank je lagi tak tau apa status..tapi slalu amik masa berapa lama
tahniah bro.. seingat den dalam tempoh 6bulan-12 bulan.. paling awal selepas 3 bulan (ni info 3 tahun lebih lalu)..
Reply With Quote
  #219  
Old 18-07-2018, 10:02 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,043
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
moga allah taala permudahkan

sapa nak bantuan insyaallah saya bantu terdaya
nak ubat kuat sikit...nak try
Reply With Quote
  #220  
Old 18-07-2018, 10:06 PM
ooz ooz is offline
Active Member

ooz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Posts: 2,267
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 135
Active Level
My Mood:
Default

mana2 yang hutang2 melampau akibat terjerat skim tu ni, mlm tu ni,
kalau harta yang ada atas nama sekadar kereta atau rumah yang basic,
better declare bankrupt.. segala interest serta merta stop, tiada lagi kena kejar ugut lawyer/agen, tiada lagi saman2...
masih boleh kerja macam biasa..yang lain2 tu sama je keadaan kalau tenat..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump