Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-12-2017, 04:13 PM
yus7777 yus7777 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 384
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

terbaikkk....ramai kawan2 kata puas hati.
__________________
JEMPUT SINGGAH
https://danimyamall.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-12-2017, 06:22 PM
exboy exboy is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 5,514
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 125
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sitinorain View Post
yap tukar minyak hitan utk turbo ni bergantung kepada cara pemanduan kita, kalau boleh masa tukar minyak hitam pakai yg high gred oil Sn 0w-30 tambah dlm 75++ rasanya...
Tambah rm 75 ke, atau tambahan rm75 seliter.. Klau 4 liter jenuh gak tu
Reply With Quote
  #23  
Old 15-12-2017, 06:22 PM
exboy exboy is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 5,514
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 125
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yus7777 View Post
terbaikkk....ramai kawan2 kata puas hati.
Puas hati yg mane? Tebo ke xde tebo?
Reply With Quote
  #24  
Old 18-12-2017, 01:19 PM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,384
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 39
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by exboy View Post
Tambah rm 75 ke, atau tambahan rm75 seliter.. Klau 4 liter jenuh gak tu
tambah RM 75 je... kalau tambah RM 75 seliter baik sye pakai minyak petronas je... terbaik
Reply With Quote
  #25  
Old 30-12-2017, 07:15 AM
fendizzneo fendizzneo is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 94
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dah sebulan kawe pakai sibik 1.8s, sangat puas hati, kuasa enjin cukup pada kawe yang selalu drive ikut had laju kebangsaan.
__________________
Org baru ...
Reply With Quote
  #26  
Old 30-12-2017, 07:48 AM
ediman4u ediman4u is offline
Active Member

ediman4u's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Location: Chih Tu
Posts: 2,285
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

nmpknya kena angkat satu ni..pm abam2 jual honda..hhii
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 02-01-2018, 09:15 AM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,384
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 39
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ediman4u View Post
nmpknya kena angkat satu ni..pm abam2 jual honda..hhii
angkat jgn x angkat... ada bajet lebih ambil 1.5 terbaik...
Reply With Quote
  #28  
Old 02-01-2018, 09:45 AM
saxxon saxxon is offline
Active Plus

saxxon's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,973
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 41
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fendizzneo View Post
Dah sebulan kawe pakai sibik 1.8s, sangat puas hati, kuasa enjin cukup pada kawe yang selalu drive ikut had laju kebangsaan.
Betul tu aku dah lebih setengah tahun pakai , Alhamdulillah memuaskan
Reply With Quote
  #29  
Old 02-01-2018, 09:48 AM
saxxon saxxon is offline
Active Plus

saxxon's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,973
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 41
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Ford Focus pun 1.5T tapi output lagi tinggi dari Honda Civic. Sekarang ni ada diskaun 23k. Boleh dapat dalam RM95000.
Ford ni resale value bnyk drop nya, aku punya ford jual hari tu banyak betul jatuh harganya. Nasib baik used car mau amik lagi time tu
Reply With Quote
  #30  
Old 02-01-2018, 09:54 AM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 19,501
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 792
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by saxxon View Post
Ford ni resale value bnyk drop nya, aku punya ford jual hari tu banyak betul jatuh harganya. Nasib baik used car mau amik lagi time tu
pakai ford apa dulu?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump