Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 23-11-2015, 03:27 PM
babyblacky babyblacky is offline
CG Top Poster Club

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 20,122
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 111
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
oh maksudnye kalu baya utk 24 @ 36 bulan still ada cas la kat c2 ek cume 6 bulan je xde interest.tu la tpikir2 lg jgk la kan drpd nak amek aeon.wife pon msih belum paham cc ni.
nie satu cara....
satu lagi cara bt....aku dua kali buat bt...dah nak abis swipe lagi pastu wat bt lagi bank lain...ader bagi 0% sampai setahun or 24 bulan...
macam otai2 lain cakap disiplin kene tinggi....kelemahan sistem nie, depends bank approve cepat atau lambat..lain2 ok...
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 07-03-2017, 07:01 PM
takercena takercena is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kalau ada kedai nak cas extra %, amik telefon, call depan dia komplen syarikat kredit kad pasal ini.
Reply With Quote
  #53  
Old 03-06-2018, 10:42 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 12,965
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 98
Active Level
Default

aku pun ada niat nak beli motor gunakan CC, pastu apply 0% interest 30 bulan.

yang aku faham, akan ada sikit services charge.... sama kot macam buat kat seng heng bila beli mesin basuh.

Sekarang ni yg aku rasa patut diberikan perhatian ialah disiplin utk membayar setiap bulan, jangan kurang dari jumlah yg di kenakan.

Contoh 5k utk 30 bulan, jadi RM167 setiap bulan kenalah bayar selain baki yang sedia ada.
'Jangan' hanya bayar minimum.

Betul tak cam ni ?
Reply With Quote
  #54  
Old 03-06-2018, 10:52 PM
putra1234 putra1234 is offline
Legendary Member

putra1234's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,570
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 877
Active Level
Default

dulu aku buat guna maybank. emamng ada 0%, 36 bulan. sekarang tak silap, 24bulan je.

kalau guna maybank, kat maybank2u ada senarai kedai motor yang boleh beli 0% ni.

Last edited by putra1234; 03-06-2018 at 10:54 PM..
Reply With Quote
  #55  
Old 04-06-2018, 08:23 AM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,320
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putra1234 View Post
dulu aku buat guna maybank. emamng ada 0%, 36 bulan. sekarang tak silap, 24bulan je.

kalau guna maybank, kat maybank2u ada senarai kedai motor yang boleh beli 0% ni.
Yap betul...3 tahun lepas baru je ambil motor pakai kad kredit maybank... 0% untuk 24 bulan... betul2 berbaloi...
Reply With Quote
  #56  
Old 04-06-2018, 12:21 PM
yustaiping2 yustaiping2 is offline
Active Plus

yustaiping2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,655
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 2
Active Level
Default

http://www.maybank2u.com.my/mbb_info...PRO-Promotions

amik cash kat sini, bawak pegi kedai muto
__________________
..AKU AMAT BERHARAP SUPAYA ISRAEL DIHAPUS DARI DUNIA..
Reply With Quote
  #57  
Old 19-05-2019, 01:34 PM
Dacron™ Dacron™ is offline
Regular

Dacron™'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 217
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Baru tahu boleh beli motosikal pakai credit card. Ada siapa2 tahu tak kat mana ad buat 0% installment? Area selangor ngn kl
Reply With Quote
  #58  
Old 19-05-2019, 01:50 PM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 884
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 95
Active Level
Default

Easy Payment 0% ini akan ada caj proses 5% satu kali.

Buatlah easy payment, hampir tarikh easy payment nak. habis, jual hutang ini pada syarikat kad kredit lain dengan cara balance transfer.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump