Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 15-12-2018, 03:27 PM
noblegold noblegold is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,592
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Kena beli ke robot ni?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 15-12-2018, 03:38 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,541
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 48
Active Level
Default

so far berapa % dah?
Reply With Quote
  #63  
Old 15-12-2018, 09:17 PM
robottrader robottrader is offline
Regular

robottrader's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by noblegold View Post
Kena beli ke robot ni?
sape la nak bagi free robot yg developed bertaun2
__________________
otai bagitau saya, kalau nak senang sket untung, kena la join broker yg jujur sket. join fbs saya di link utk 80% rebet atau robot trader http://forexrobot2018.blogspot.com/ dan servis tunjuk ajar dan nasihat pengendalian robot... https://fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #64  
Old 15-12-2018, 09:21 PM
robottrader robottrader is offline
Regular

robottrader's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
so far berapa % dah?
target 5-10% je sebulan. robot contra baru je jalan kat ej pakai setting yg sesuai sket. sebelum ni jalan kat eg. ni pun baru gear 1 kat ej, slow lagi, tunggu dia masuk gear 7-8 baru laju
__________________
otai bagitau saya, kalau nak senang sket untung, kena la join broker yg jujur sket. join fbs saya di link utk 80% rebet atau robot trader http://forexrobot2018.blogspot.com/ dan servis tunjuk ajar dan nasihat pengendalian robot... https://fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #65  
Old 17-12-2018, 12:45 AM
robottrader robottrader is offline
Regular

robottrader's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

backtest utk carik test coding dgn bajet margin. result backtest x mesti jadik masa real, tapi bole la pakai utk bajet margin je

backtest robot contra utk siap2 pakai taun depan. indi parabolic sar, tf d1.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	81217 978 contra btest d1.jpg
Views:	54
Size:	77.0 KB
ID:	200565  
__________________
otai bagitau saya, kalau nak senang sket untung, kena la join broker yg jujur sket. join fbs saya di link utk 80% rebet atau robot trader http://forexrobot2018.blogspot.com/ dan servis tunjuk ajar dan nasihat pengendalian robot... https://fbs.com/?ppu=1949

Last edited by robottrader; 17-12-2018 at 12:49 AM..
Reply With Quote
  #66  
Old 17-12-2018, 11:29 AM
asyraf1156 asyraf1156 is offline
Regular

asyraf1156's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2011
Posts: 887
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by robottrader View Post
backtest utk carik test coding dgn bajet margin. result backtest x mesti jadik masa real, tapi bole la pakai utk bajet margin je

backtest robot contra utk siap2 pakai taun depan. indi parabolic sar, tf d1.

Saya menyokong tuan ada EA yang profit mcm ni
__________________
Sapa Yang nk buat EA atau indicator boleh WhatsApp/telegram 0174857723
Reply With Quote
  #67  
Old 17-12-2018, 11:36 AM
robottrader robottrader is offline
Regular

robottrader's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 125
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kena pindah e market la pulak, lantak lah hehe. terpaksa la iklan jual robot la pulak

nasib baik journal kat forex factory tak kena pindah section gak

robot pada harga promosi terhad utk 5 org aje, offer ujung taun, taun depan bole la trade rilek2
__________________
otai bagitau saya, kalau nak senang sket untung, kena la join broker yg jujur sket. join fbs saya di link utk 80% rebet atau robot trader http://forexrobot2018.blogspot.com/ dan servis tunjuk ajar dan nasihat pengendalian robot... https://fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump