Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities, VIP

Gossip, Celebrities, VIP Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-02-2016, 07:02 AM
dhiaperfumes dhiaperfumes is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 41,573
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
Default Janna nick kesal sikap sombong pengacara tv wanita



Pelakon Janna Nick kesal apabila seorang pengacara televisyen wanita bersikap sombong gara-gara dia bertanyakan individu itu program apakah diwakilinya sebelum ditemuramah.

Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 21, berkata, tindakannya berbuat demikian sebelum rakaman adalah untuk menimbulkan rasa selesa antara mereka sebelum sesi wawancara bermula.

"Sebagai pengacara berpengalaman saya rasa dia bersikap tidak profesional. Saya buka mulut dengan bertanya "ini program tentang apa?" kerana program tersebut bukan rancangan yang sudah dikenali.

"Saya tidak rasa pertanyaan itu salah. Lagi pula saya berniat untuk berborak-borak kosong dulu bagi mengambil mood sebelum rakaman bermula," ujarnya kepada mStar Online.

Janna berkata demikian ketika ditanya tentang luahan rasa marah seorang pengacara program hiburan yang mengkritiknya tidak membuat kajian tentang program tersebut sebelum memulakan rakaman.

Pengacara berkenaan mendakwa persoalan yang diajukan oleh aktres itu seolah-olah tidak menghormatinya yang berpengalaman dalam industri hiburan.

Janna berkata, sepanjang sesi rakaman tersebut, pangacara itu hanya bersikap dingin dan tidak menyapanya.

"Saya tidak tahu dia marah, pada awalnya saya fikir dia seorang yang sombong kerana bersikap dingin dan tiada eye contact dengan saya. Seharusnya sebagai pengacara yang berpengalaman dia yang wujudkan rasa mesra agar kami tidak janggal ketika ditemuramah. Sebaliknya dia menjauhkan diri daripada bercakap dengan saya," ujarnya.

Dalam pada itu, Janna berkata, dia menganggap pengacara itu mempunyai masalah peribadi lain.

Dia juga akan memastikan untuk lebih berhati-hati ketika bercakap agar tidak menyentuh hati mana-mana pihak.

"Saya sangat sedih bila dia tegur saya secara terbuka di laman sosial tapi saya malas nak fikirkan perkara itu secara serius.

"Mungkin dia ada masalah personal atau dia tidak suka budak-budak macam saya. Saya tidak boleh nak puaskan hati semua orang dan paksa orang suka kita, namun saya akan lebih berhati-hati selepas ini," ujarnya.

http://www.**************/2016/02/jan...p-sombong.html
__________________
[SIZE="3"][b][CENTER]
[URL="http://goo.gl/lyU5tA"]Kupon bonus instaforex USD100 + signal forex percuma[/URL]
[URL="http://goo.gl/5tcbte"][COLOR="Red"]Rahsia Buat duit USD100 hanya 15 Minit Sehari semudah 1..2..3 dengan Binary Option<<Klik Sini[/COLOR][/URL][/SIZE][/CENTER][/B]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-02-2016, 07:27 AM
Kenit Kenit is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 4,431
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Dah nk temuramah tp xtau program apa,?
Mmg patut la kena
__________________
Ko tegur aku offtopik, aku ok je.. Tp bila ko ditegur, meroyan plk? Keh keh keh

Quote:
Originally Posted by Kenit View Post
Oh ok.. ...
Reply With Quote
  #3  
Old 22-02-2016, 07:46 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 24,036
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 644
Active Level
My Mood:
Default

muda lagi budak jannah ni..
Reply With Quote
  #4  
Old 22-02-2016, 07:48 AM
hero6 hero6 is offline
Active Plus

hero6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Location: Borneo
Posts: 3,083
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bdk bru nak upp.tpi cntik n cutee.
__________________
Every Beast need Queen..
Reply With Quote
  #5  
Old 22-02-2016, 07:50 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,884
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 223
Active Level
My Mood:
Default

mcm mgedik lebih je aku tgk...
Reply With Quote
  #6  
Old 22-02-2016, 07:52 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 48,976
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1401
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kadang kita terlepas cakap orang ambil hati

Manusia kadang terlalu emosional
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #7  
Old 22-02-2016, 08:02 AM
randomduit randomduit is offline
Active Member

randomduit's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,874
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pengacara tu kowt problem konon ingat org semua kenal dia, yelah dah nama pengacara popular mesti ada banyak rancangan...normal praktice artis baru terutamanya akan tanya ni rancangan utk yg mana satu?kalau kat astro tu sorang pengacara cover 3-4 rancangan tv/talk show....
Reply With Quote
  #8  
Old 22-02-2016, 08:09 AM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,657
Active Level
My Mood:
Default

ini program psl apa? soalan je nk tunjuk b0doh sdri. sabar jela
Reply With Quote
  #9  
Old 22-02-2016, 09:10 AM
tokki forex tokki forex is offline
Regular

tokki forex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 995
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Mak pak bagi nama syurga dah..nak jugak tukar suruh bau bau mat saleh gitu...
Reply With Quote
  #10  
Old 08-05-2019, 11:20 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,922
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 359
Active Level
My Mood:
Default

yg ni cantic sgt dia

instagram.com/p/BxKawrGHAZP
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Likes kopirait liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump