Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-01-2018, 06:11 AM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,942
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

umobile umi 30 tak leh lawan ,,, haha
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-02-2018, 05:33 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,576
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1228
Active Level
My Mood:
Default

Amacam Maxis skang?

Ok tak?

Dulu area Taman Kosas, Ampang ni coverage teruk.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #13  
Old 03-07-2018, 09:11 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,107
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tok_jogho View Post
Maxis sedia menawarkan perkhidmatan prabayar yang dinamakan Hotlink. Kini, selain daripada Hotlink, Maxis juga dilihat menawarkan satu lagi perkhidmatan prabayar baru yang dinamakan sebagai ookyo.

ookyo dilihat memfokuskan kepada generasi digital, dimana laman web utamanya sendiri menggunakan pelbagai meme dalam penerangan. Hanya satu pelan disediakan, dimana pengguna boleh melanggannya pada harga RM30 sebulan dan memilih Social Pack atau Entertainment Pack.

Untuk Social Pack, ookyo menawarkan akses internet tanpa had untuk Facebook Messenger, WeChat, Instagram, Kakao Talk, LINE, Pinterest, WhatsApp, Twitter, Snapchat dan juga Facebook.

Untuk Entertainment Pack pula ia menawarkan akses tanpa had untuk Spotify, WeChat, Smule, LINE, JOOX, Facebook Messenger, 9GAG, WhatsApp, dan Shazam.

Ookyo turut menawarkan data tambahan sebanyak 3GB untuk pelbagai kegunaan lain selain membolehkan anda menambah akses internet untuk sesuatu aplikasi secara tanpa had pada harga RM3 sebulan.

Ookyo turut dilihat menawarkan nilai tambahan untuk pengguna Android, dimana setiap tambah-nilai akan memberikan sedikit kredit (10% nilai dibelanjakan) untuk Google Play Store.

Apa pun, untuk makluman, berbeza dengan Hotlink yang perlukan anda untuk membeli tambah-nilai, untuk ookyo, ia berfungsi secara automatik. Ketika mendaftar ookyo, anda akan diminta untuk memasukkan kad debit atau kredit, dan setiap 30 hari, kad anda akan dicaj.

Buat masa ini, penghantaran kad SIM ookyo hanya ditawarkan ke Malaysia Barat sahaja, tetapi ia boleh digunakan di seluruh negara memandangkan menggunakan rangkaian Maxis 4G.

Pada masa yang sama, penawaran internet tanpa had untuk beberapa aplikasi berkenaan juga adalah sedikit berbeza berbanding kebiasaan. Pengguna akan diperlukan untuk memasang aplikasi Ookyo pada peranti mudah-alih mereka, dan mengaktifkan VPN daripada aplikasi berkenaan untuk menggunakan akses tanpa had ke beberapa aplikasi berkenaan. Sekiranya ia tidak diaktifkan, maka penggunaan akan tertakluk kepada 3GB daripada apa yang ditawarkan dan bukannya akses tanpa had kepada beberapa aplikasi terpilih berkenaan.

Bagi anda yang berminat, boleh menyemak lanjut mengenai penawaran ookyo ini daripada laman rasmi mereka hari ini.

https://www.ookyo.com.my/

Nampak mcm menarik je pakej terbaru dari maxis ni..

sebulan RM30 secara auto debit

pengunaan unlimited utk dua pilihan

1. sosial
2. entertaiment


photo uploading sites
skang ni dpt 5GB highspeed dan 500MB basic internet..
mcm nak langgan tapi prepaid ni mcm x best laa sbb bile lupa reload, nnt xleh call plak..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
  #14  
Old 27-10-2018, 09:44 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,376
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 304
Active Level
My Mood:
Default

ookyo vs yoodo

yoodo menang sebab yoodo boleh customize apa yg kita nak
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #15  
Old 28-10-2018, 10:44 AM
zdman zdman is offline
Active Member

zdman's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: Ugly Rock
Posts: 2,151
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
skang ni dpt 5GB highspeed dan 500MB basic internet..
mcm nak langgan tapi prepaid ni mcm x best laa sbb bile lupa reload, nnt xleh call plak..
sebulan RM30 secara auto debit
Reply With Quote
  #16  
Old 28-10-2018, 10:57 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,685
Active Level
My Mood:
Default

tak boleh lawan umobile.. sekarng aku tgh berkira kira nak join redone plak... rm58 unlimited internet dan call....
__________________
PRICE HIGH...!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump