Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-03-2018, 10:12 AM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

EDMaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pronext882 View Post
btul bro. xpax cun gak la line dia. tapi klau nk tukar ape2 prepaid pun bleh cume aku tak recommend digi ah. line slow gila ****
Kan. xpax line memang cun. Lagi pun promosi triple quota xpax ku rasa lagi bertambah cun. Sebab boleh streaming video puas2 tak perlu risau pasal data dan line. 480p xde buffering pun
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-03-2018, 10:22 AM
Shamanv Shamanv is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EDMaster View Post
Kan. xpax line memang cun. Lagi pun promosi triple quota xpax ku rasa lagi bertambah cun. Sebab boleh streaming video puas2 tak perlu risau pasal data dan line. 480p xde buffering pun
camtu aku pun rasa nak tukar xpax lah. ramai kata macam best je. hehe
Reply With Quote
  #23  
Old 02-03-2018, 11:31 AM
AnginRibut AnginRibut is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 35
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Shamanv View Post
camtu aku pun rasa nak tukar xpax lah. ramai kata macam best je. hehe
Mmg best lah xpax, dgn triple quota tu ku x perlu risau lagi perlu tunggu balik rumah utk tgk bola, boleh tgk di mana2 saje tanpa risau data x cukup guna nanti, lagi awesome X3
Reply With Quote
  #24  
Old 02-03-2018, 11:33 AM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AnginRibut View Post
Mmg best lah xpax, dgn triple quota tu ku x perlu risau lagi perlu tunggu balik rumah utk tgk bola, boleh tgk di mana2 saje tanpa risau data x cukup guna nanti, lagi awesome X3
Oh mcm tu ke, kalau begitu tu mmg berbaloi lah guna xpax tu, data pun lebih byk dari telco2 yg lain haha.
Reply With Quote
  #25  
Old 02-03-2018, 01:13 PM
tok_jogho tok_jogho is offline
Active Plus

tok_jogho's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Location: mlk<--->krai<-->mlk
Posts: 2,838
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bebenang apa ni...mcm kelakar pon ada...hahaha
__________________
TokLeh TeBenG Jange TeBenG
Reply With Quote
  #26  
Old 02-03-2018, 07:40 PM
iced_coolz iced_coolz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 525
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 39
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tok_jogho View Post
bebenang apa ni...mcm kelakar pon ada...hahaha
kakakaka.. tu la.. mmg lawak..
Reply With Quote
  #27  
Old 27-06-2018, 03:16 PM
tahaf tahaf is offline
Newbie

tahaf's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 35
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

xpax prepaid bukan dr dulu2 sudah blh share kredit ke?
btw xpax mmg syok, ade bagi free concert ticket Twice
Reply With Quote
  #28  
Old 27-06-2018, 03:28 PM
busane busane is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tahaf View Post
xpax prepaid bukan dr dulu2 sudah blh share kredit ke?
btw xpax mmg syok, ade bagi free concert ticket Twice
siape tu Twice? group kpop ke?
beri aku free concert ticket aku pun x nak, x minat kpop
Reply With Quote
  #29  
Old 28-06-2018, 10:50 PM
Master Amran Master Amran is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2018
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pronext882 View Post
xpax best gak ah compare dgn digi. dulu aku pakai xpax tapi nak call awek mahal sbb pakai tunetalk lulz. pastu skrg ktorg tukar digi cam tak best sangat tapi agak murah la jugak.
kita sependapat... saye setuju Digi line ade masalah, liputan pn kurang memuaskan... tp harga murah jadi guna sampai sekrg. Fikir nak tukar Xpax...
Reply With Quote
  #30  
Old 28-06-2018, 11:07 PM
azuri azuri is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ehhhh betul k????bagi free tickets??? mcm mana xpax bagi?sampai bila ni?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump