Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-09-2015, 12:40 AM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 20,635
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 96
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amins33 View Post
tukar jelah...

#onexox kan ada
Onexox internet 1.5gb je..rm28

Ni rm38...3gb.

Lagi jimat..bole carry forward lagi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-09-2015, 12:54 AM
Hang B Hang F Hang B Hang F is offline
Active Plus

Hang B Hang F's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,306
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sama la skrg pakai celcom magic sim..teruk sangat padahal line situ full 3g..bukak fb xupdate..whatsapp nk downlod gamba pun failed je..lagi teruk dari umobile aku dulu..dulu pakai umobile luar rumah best..dalam rumah terus takde line..tukar celcom line semua tempat ada..tapi lembab plak..adui
Reply With Quote
  #13  
Old 20-09-2015, 12:55 AM
azack azack is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 131
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dulu langgan.... macam biskut. .. kejap laju kejap slow... mnp aje la.... sapa yg guna first 48 ada respon tak... dengar khabar pakej ni laju
Reply With Quote
  #14  
Old 20-09-2015, 03:26 PM
adie73 adie73 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,083
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amins33 View Post
tukar jelah...

#onexox kan ada
klu xenox kat rumah saya clear dah lama dah angkat.klu nak clear xenox ni kene panjat pokok kelapa.
Reply With Quote
  #15  
Old 20-09-2015, 03:37 PM
dausxz dausxz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 439
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Celcom mmg cmtu... putus2... leceh... ak da tuka digi... ok sket kt tmpt ak
Reply With Quote
  #16  
Old 20-09-2015, 03:57 PM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 8,997
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 91
Active Level
My Mood:
Default

iskh membantutkan aku nak mnp ke celcom kalu gini...
tp maxcis nih mencekik tak hengat billing dia
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #17  
Old 20-09-2015, 06:46 PM
ariez2078 ariez2078 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya kelmarin dah terminated ..caj x seperti yg disebut rm38.... Bayaran yg mula2 40.30 yg dikatakan advanced payment tu adalah yuran pendaftaran...kan dah nmpk permainan kapitalis kat sini..ingat kita x boleh bezakan antara bayaran pendahuluan dgn yuran pendaftaran..then kena bayar penggunaan hari sbewlum tarikh di bill dah caj 25rm..tiba2 bulan bulan 24/7 kena bayar hmpr rm80..wak de pak..

Bayarkan aje...24/8 bayar mcm biasa..mengenangkan dah bayar lbh just byr rm30.. 9/9 dpt sms perkhidmatab anda digantung kerana kredit tlh melebihi rm153 ..whaaatttttt....so pergi ke celcom buat aduan katanya saya subcribe sms berbayar...apa punya ***** saya nak ambil sms berbayar..dia tunjuk bukti dlm bil pun saya x percaya..katanya saya perlu sent sms cancel ..itu bukan tanggungjawab saya...

Celcom x menjaga privasi nmbr pelanggan..celcom yg perlu bertanggungjawab...knp bagi nmbr saya pada org lain..diam dia x kata apa..FYI ramai yg terkena dan majoriti yg ambil dengan branch..yg ambil dgn dealer x bnyk masalah...bari bacaan saya dalam forum..dia pun x kata apa...dia,kata jika mahu potong jumlh byr saya perlu buat report..nonsene..pihak celcom yg x jaga integriti mengapa saya perlu lock report..

Then terus terminated nmbr yg digunakan dan akan lihat adakah mereka akan buat pemotongan bil selepas pihak celcom sendiri lock report bagi pihak saya...
Reply With Quote
  #18  
Old 20-09-2015, 07:01 PM
soyabean84 soyabean84 is offline
Active Plus

soyabean84's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,137
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 48
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ariez2078 View Post
Saya kelmarin dah terminated ..caj x seperti yg disebut rm38.... Bayaran yg mula2 40.30 yg dikatakan advanced payment tu adalah yuran pendaftaran...kan dah nmpk permainan kapitalis kat sini..ingat kita x boleh bezakan antara bayaran pendahuluan dgn yuran pendaftaran..then kena bayar penggunaan hari sbewlum tarikh di bill dah caj 25rm..tiba2 bulan bulan 24/7 kena bayar hmpr rm80..wak de pak..

Bayarkan aje...24/8 bayar mcm biasa..mengenangkan dah bayar lbh just byr rm30.. 9/9 dpt sms perkhidmatab anda digantung kerana kredit tlh melebihi rm153 ..whaaatttttt....so pergi ke celcom buat aduan katanya saya subcribe sms berbayar...apa punya ***** saya nak ambil sms berbayar..dia tunjuk bukti dlm bil pun saya x percaya..katanya saya perlu sent sms cancel ..itu bukan tanggungjawab saya...

Celcom x menjaga privasi nmbr pelanggan..celcom yg perlu bertanggungjawab...knp bagi nmbr saya pada org lain..diam dia x kata apa..FYI ramai yg terkena dan majoriti yg ambil dengan branch..yg ambil dgn dealer x bnyk masalah...bari bacaan saya dalam forum..dia pun x kata apa...dia,kata jika mahu potong jumlh byr saya perlu buat report..nonsene..pihak celcom yg x jaga integriti mengapa saya perlu lock report..

Then terus terminated nmbr yg digunakan dan akan lihat adakah mereka akan buat pemotongan bil selepas pihak celcom sendiri lock report bagi pihak saya...
Yg ni sy pn kene jgk bro, sms berbayar yg nath bila2 msk, lps tu terus cas.

Tp sy ada hntr sms utk cencel, lps tu terus snyp.

Tp still ada msk sms psl nk subscribe result toto pun ada & mcm2 lagi.

Mg jelas sngt siotkom ni bg no kita pd third party...
Reply With Quote
  #19  
Old 20-09-2015, 07:42 PM
ea.income ea.income is offline
Regular

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 238
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sy rasa sape2 yg terasa mahal..bole cuba onexox dlu..coverage celcom..tp buat masa ni tak mengecewakan..
kualiti data pantas jika kawasan tu coverage ny kuat..mana2 line klu dh line ciput..data pun sengal..logik kan
pasal sms dr 5digit..mmg onexox blok terus..

so sape rasa nak terus dgn kapitalis bole terus..mana nak cuba mai klik link sy..
free pun nak cuba..kena rasa try test..bru tau sesuai ke tak..tak sesuai..tukar line lain sampai puas hati..no harm
esok 21sept..akan ada rate data baru..harap jadi launch..

apa2 pm aje..sim mnp masih ada hingga stok abis..
Reply With Quote
  #20  
Old 20-09-2015, 07:48 PM
Muhammad90 Muhammad90 is online now
Active Member

Muhammad90's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,784
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ea.income View Post
sy rasa sape2 yg terasa mahal..bole cuba onexox dlu..coverage celcom..tp buat masa ni tak mengecewakan..
kualiti data pantas jika kawasan tu coverage ny kuat..mana2 line klu dh line ciput..data pun sengal..logik kan
pasal sms dr 5digit..mmg onexox blok terus..

so sape rasa nak terus dgn kapitalis bole terus..mana nak cuba mai klik link sy..
free pun nak cuba..kena rasa try test..bru tau sesuai ke tak..tak sesuai..tukar line lain sampai puas hati..no harm
esok 21sept..akan ada rate data baru..harap jadi launch..

apa2 pm aje..sim mnp masih ada hingga stok abis..
Haha sempat promo oneXox lagi tu

anyway onexox memang terbaik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump