Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 01-03-2018, 03:58 PM
tr4falgar tr4falgar is online now
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,550
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 144
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
Tuan-tuan, saya baru je balik dari TM Point/ke service center, baru selesai urusan dengan TM pasal bil tu. Saya kena cepat cepat settlekan hal bil tu sbb taknak berlaku further kekalutan pada saya apatah lagi kat cg hehe

Dah bercakap dengan staf, saya siap tunjuk particulars dan tarikh kontraktor pasang Unifi tu, bagitau saya register utk rega rm139 tu. Staf cek segala data kat komputer tu dan akui bil pertama tu rm179.

Staf ada buat adjustment dan tambah nota apa entah yg mana dimana dia kata, dalam bil kedua nanti, akan dapat rm139, rega seperti promosi sekali dengan jumlah yg terlebih bayar kat bil pertama tu..

Staf tu confirm, sahkan rega rm139 tu



aah tn Anoyz, sebagaimana yg tuan sebut dan saya buat seperti yg tuan sarankan, alhamdulillah staf TM dah sahkan pasal rega rm139 tu.
dan dia pun ada buat adjustment tadi kat data tu..

Insya Allah ok apabila sampai bil kedua nanti

nice tuan, thanks, appreciate this
oh daftar guna agen juga ke mek? ado mmbr guna agen gak ni, ahad ni nak pasang dah.. nnt bleh bgtau dia siap2

den direct kat tm point .. harap tak jadi camni
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 01-03-2018, 03:59 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 133,543
Active Level
My Mood:
Default

atas 100 ak consider mahal. baik pakai data telco. klo kaki dload xpe. ni setakat msuk cg je byr mhal2 mbazir

kan syg
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #33  
Old 01-03-2018, 04:03 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 32,772
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3154
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
oh daftar guna agen juga ke mek? ado mmbr guna agen gak ni, ahad ni nak pasang dah.. nnt bleh bgtau dia siap2

den direct kat tm point .. harap tak jadi camni
insya Allah urusan tuan ok rasanya..

a'ah tuan, saya daftar guna agen
tapi tadi gi settle direct kat tm point...
Reply With Quote
  #34  
Old 01-03-2018, 07:44 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,442
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

mahal x mahal, masalahnya skang ada ke telco lain yg offer unlimited data + boleh sharing dgn org lain bwh rm100???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump