Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 06-11-2014, 07:31 PM
T1000 T1000 is offline
Super Active

T1000's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2012
Posts: 7,837
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mtx_69 View Post
Sorry link lama banyak yg mampuih tp dah update kat 1st page download link 1 dah boleh donload..script SL&tp and close all..
Here you go ----> http://downloads.ziddu.com/download/...seAll.rar.html

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
kirenye EA nie tolong buat autoclose TP and SL secara manual laa kan

dia x hidden pun rasenye

tapi kalau time mt4 tetiba no connection.. EA ni tak jalan la kan?
__________________
KEDAI JAM CARIGOLD
JAMCANTEK!!
~MAI LE TENGOK
KLIK KAT SINI~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 06-11-2014, 07:33 PM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,773
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 115
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by T1000 View Post
tapi kalau time mt4 tetiba no connection.. EA ni tak jalan la kan?
boleh jadi gak...

sbb price nak close tu dah terlepas...

entah lerr...kene tanye expert EA
Reply With Quote
  #93  
Old 06-11-2014, 07:51 PM
mtx_69 mtx_69 is offline
Super Active

mtx_69's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Location: CaBLe Vs GreenBack
Posts: 8,190
Thanks (Received): 1406
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
kirenye EA nie tolong buat autoclose TP and SL secara manual laa kan

dia x hidden pun rasenye
Hmmm kalau pakai script atau ea hidden SL and tp rasa nya x masuk order system book broker so kira invisible..hehe tu pun kata pencipta script ni lah..
__________________
Reply With Quote
  #94  
Old 06-11-2014, 08:02 PM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,773
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 115
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mtx_69 View Post
Hmmm kalau pakai script atau ea hidden SL and tp rasa nya x masuk order system book broker so kira invisible..hehe tu pun kata pencipta script ni lah..
betui gak tu..kire hidden

tapi problem nye..kalau disconnect 1-2 saat..

takut EA tu tak sempat catch up
Reply With Quote
  #95  
Old 07-11-2014, 09:39 AM
mtx_69 mtx_69 is offline
Super Active

mtx_69's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Location: CaBLe Vs GreenBack
Posts: 8,190
Thanks (Received): 1406
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
betui gak tu..kire hidden

tapi problem nye..kalau disconnect 1-2 saat..

takut EA tu tak sempat catch up
Hehe kena lah pakai broadband yg ok bro biar x DC..kalau pakai internet yg dah abis qouta yg masalah tu.
__________________
Reply With Quote
  #96  
Old 10-02-2015, 12:57 AM
alllY61 alllY61 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

How to use this
Reply With Quote
  #97  
Old 21-03-2015, 06:52 PM
FitriKedah FitriKedah is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tumpang sedut yer tuan rumah. semoga bertambah rezeki
Reply With Quote
  #98  
Old 01-11-2015, 09:38 PM
JeffryJellin JeffryJellin is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2015
Posts: 17
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tumpang download TT
Reply With Quote
  #99  
Old 06-10-2016, 12:42 AM
DamakKL DamakKL is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2016
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mtx_69 View Post
SALam pada semua,saya nak kongsi script tp dan sl supaya broker tak nampak.. download file script dan masuk kan kat folder mt4/expert/scripts/ Folder,kemudian bila dah open position,pi skrip dan klik hiddenmytarget attach pair yg anda buka open position td,garis merah ada lah SL(stop loss) dan garis hijau adalah TP(take profit) kalau nak ubah sl dan tp tu hanya klik [email protected] kali garis merah atau hijau dan tarik atau letak kan di mana anda kehendaki,broker takkan nampak pasal dah buta.

DOWNLOAD LINK 1:
Code:
http://downloads.ziddu.com/download/11889637/script_TP_SL_closeAll.rar.html/eng
DOWNLOAD LINK 2:
Code:
http://www.multiupload.com/YIE3FQV8CJ
DOWNLOAD LINK 3:
Code:
http://www.easy-share.com/1915847438/Hidemytarget.rar
EA Hidden TP & SL Here you goes ---> http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=122189
credit to masta harimau_kumbang..

p:s/1 pair utk 1 hiddenmytarget,sila tgk kat atas grap mt4 contoh: Order - SELL 702099864 StopLoss - 1.5869 TakeProfit - 1.5719

TQ..Tuan..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump